banner388

Cinnet getiren koca eşini çekiçle öldürdü

Çorum'da meydana gelen korkunç olayda cinnet getiren koca, eşini çekiçle öldürdü.

Cinnet getiren koca eşini çekiçle öldürdü

Çorum'da meydana gelen korkunç olayda cinnet getiren koca, eşini çekiçle öldürdü.

30 Nisan 2018 Pazartesi 15:54
Cinnet getiren koca eşini çekiçle öldürdü

Çorum'un Çöplü Mahallesi'nde meydana gelen olayda cinnet getiren koca, eşini çekiçle öldürdükten sonda polis karakoluna giderek teslim oldu.

İddiaya göre, Madan 2. Çıkmaz Sokak'ta oturan 68 yaşındaki Ali B., sabah eşi Hanife B. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Cinnet getiren Ali B., evde bulunan çekiçle eşinin kafasına vurdu. Kafasına çekiçle vurulan kadın hayatını kaybederken, Ali B. ise olayın ardından Çarşı Polis Merkezi’ne giderek eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kafasından yaralanan kadının öldüğü belirlendi. 

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hanife B.'nin cenazesi otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, Ali B. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


 
Yapılan açıklamada olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA 

Anahtar Kelimeler:
çorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.