banner388

Samsunspor yalnız bırakıldı

Samsunhaber.com olarak bugün Samsun halkına Samsunspor’un küme düşmesi ile ilgili düşüncelerini sorduk.

Samsunspor yalnız bırakıldı

Samsunhaber.com olarak bugün Samsun halkına Samsunspor’un küme düşmesi ile ilgili düşüncelerini sorduk.

30 Nisan 2018 Pazartesi 16:35

Spor Toto 1. Ligde 33. Hafta Akın Çorap Giresunspor ile karşılaşan Samsunspor 2-1 mağlup olarak ligin bitimine 1 hafta kala 2. Lige düştü. Samsun halkına bu konuyla ilgili düşüncelerini sorduk.

Mikrofonumuzu uzattığımız vatandaşlardan gelen cevaplardan bazıları şu şekilde:

Kimse Samsunspor’un Değerini Bilmedi 

“Samsunspor kendi kendine yaptı bunu, gerek futbolcular gerek yöneticiler özveri ile çalışması gerekirken Samsun’un değeri Samsunspor’un kıymetini bilmediler. Biz Samsunspor’un Spor Toto Süper Ligde olmasını, 4 büyüklerin Samsun’da maç yapmasını isterdik; ama bir alt lige daha düştük.”

Samsunspor’a Sahip Çıkılmadı 

“Samsun halkı kozmopolit, yönetimdeki insanların kimi Gümüşhaneli kimi Rizeli kimi Trabzonlu öyle olduğu zaman bir Trabzonlu ya da  Rizeli Samsunspor için kendini ne kadar feda edebilir,  yöneticilik fedakarlık işi, fedakârlık olmadığı için bu durum kaçınılmaz oldu.”

Samsun Halkının Gururu ile Oynadılar

“Acı bir durum, bana göre bunun sorumlusu yönetim, takımı yarı yolda bırakıp kayyuma düşürdüler. Samsunspor taraftarı olarak gururumuzla oynadılar. Ben futbolcularımıza da suç bulmuyorum, futbolcular elinden geleni yaptılar. Valimiz haricinde kimse Samsunspor’a destek çıkmadı. Biz takımımıza destek vermeye devam edeceğiz.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berat BATUR 2018-04-30 16:55:39

Biz memleketimiz diyerek,babalarımızdan kalan miras diyerek takımımızı savunuyoruz ve peşinden gidiyoruz.Millet 4 büyüklerin gelmesini istedikleri için düştüğüne üzülüyor.Böyle takım tutacaksanız hiç tutmayın arkadaşlar.Haysiyetli olun doğduğunuz yere,ekmek yediğiniz yere sahip çıkın ! Kemik taraftar olun ! Bu takım mahallede maç yapsa bile bu kemik taraftar kaldırımda destekler ! EL E İNAT SAMSUNSPOR !

Avatar
smsn 2018-05-01 11:30:01

kimliklere bakın adaylar için samsunlu olmayana oy vermeyin... hatta samsunu temizleyin... trabzonlusundan rizelisinden.. giresunlusundan. gitsinler kendi memleketlerinde ekmek yesinler...