banner388

Cenazeye giden otobüs devrildi: 16 yaralı

İstanbul'dan Ağrı'ya cenazeye giden yolcu otobüsü Sivas'ta devrildi. Kazada 16 kişi yaralandı.

Cenazeye giden otobüs devrildi: 16 yaralı

İstanbul'dan Ağrı'ya cenazeye giden yolcu otobüsü Sivas'ta devrildi. Kazada 16 kişi yaralandı.

19 Ocak 2018 Cuma 11:37
Cenazeye giden otobüs devrildi: 16 yaralı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Yemişli mevkiinde cenazeye gidenleri taşıyan otobüs devrildi. Yaşanan kazada 16 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Ağrı'daki cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'dan yola çıkanları taşıyan 49 yaşındaki Özdemir İ. yönetimindeki 34 UU 4782 plakalı otobüs, D-100 karayolunun Koyulhisar ilçesi Yemişli mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.



Kazada sürücü ile otobüste bulunan 33 yaşındaki Kerem, 44 yaşındaki Sefer, 22 yaşındaki Ayşe, 20 yaşındaki Ummugülsüm, 46 yaşındaki Mehmet Hanife, 36 yaşındaki Adile, 74 yaşındaki Kıymet, 22 yaşındaki Murat, 42 yaşındaki Gülten ve 5 yaşındaki Musa D. ile 44 yaşındaki Tahsin E., 47 yaşındaki Hediye Y., 58 yaşındaki Bediha E., 36 yaşındaki Sadık A. ve 55 yaşındaki Allahverdi Y. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar arasında yer alan Sadık A. daha sonra Sivas'a sevk edildi.


AMBULANS TIR İLE ÇARPIŞTI

Yaralıları taşıyan bir ambulans ile tır da kaza bölgesinde çarpıştı. Yaşanan kazada ambulansta maddi hasar oluşurken, içerisindeki yaralılar ise bölgeye sevk edilen başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.



Yapılan açıklamada kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
KazaSivasIstanbulAğrı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.