banner388

Bakan Gül'den Kudüs açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İsrail'in Filistin'e uyguladı zulme karşı sadece Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ses çıktığını dile getirdi.

Bakan Gül'den Kudüs açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İsrail'in Filistin'e uyguladı zulme karşı sadece Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ses çıktığını dile getirdi.

31 Mayıs 2018 Perşembe 23:37
Bakan Gül'den Kudüs açıklaması

Gaziantep'te Bülbülzade Vakfının iftar yemeğine katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kudüs açıklaması yaptı. Bakan Gül, 80 milyonun eşit olduğunu ve Türkiye'nin kardeşliğini kimsenin bozamayacağını ifade etti.

ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının Ortadoğu'ya atılan bir bomba olduğunu belirten Bakan Gül, "Bir Müslüman coğrafyada yine kan yine zulüm yine işgal bizim İslam aleminin kalbini her zaman derinden yaralıyor. Bu senede terör devleti İsrail 60’ın üzerinde Filistinli kardeşimizi şehit etti. ABD ve İsrail bölgenin barışını ortadan kaldıracak işlere girişti. Büyükelçiliğin Kudüs’e taşınması ortadoğuya atılmış bir bomba olarak tarihe geçti. Ramazan ayında da Kudüs’e Mescid-i Aksaya yapılan zulümler hepimizin yüreğini acıtmıştır. Tüm bu hadiseler olurken, bu zulme karşı sesini yükselten Türkiye’den başka, Recep Tayyip Erdoğan’dan başka bir lider ve ülke çıkmadı. Bu bizim için bir gurur vesilesidir. Ama üzüntü verici olan koca bir İslam aleminin bu zulme, bu adaletsizlik ve haksızlıklara sessiz kalmasıdır” şeklinde konuştu.

80 MİLYON TEK YÜREK

Türkiye'de yaşayan herkesin kardeş olduğunu vurgulayan Bakan Gül, "80 milyon bizim için birinci sınıf vatandaşımızdır. Kimse kimseden üstün değildir. İşte bu birliği ve beraberliği her zaman hakim kılacağız. Sultan Alparslan ile Selahattin Eyyubi’nin kardeşliği kıyamete kadar baki kalacaktır. Biz kıyamete kadar et ile tırnak gibiyiz. Bizi kimse ayıramaz kan siyaseti yaparak oyunlar oynayanların oyunları kendi başlarına geçirilecektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.