banner388

Ekonomi 7,4 büyüdü

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonominin yüzde 7.4'lük artış gösterdiğini belirtti.

Ekonomi 7,4 büyüdü

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonominin yüzde 7.4'lük artış gösterdiğini belirtti.

31 Mayıs 2018 Perşembe 23:55
Ekonomi 7,4 büyüdü

Ankara Ticaret Odası (ATO) Olağan Toplantısı'na katılan Maliye Bakanı Naci Ağbal Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz olaylarından vergi gelirlerinden vazgeçildiği ve vergide indirim yapıldığı halde Türkiye ekonomisinin 7.4 büyüdüğünü söyleyen Naci Ağbal, mali disiplinlerinden ödünç vermeyeceklerini vurguladı.

Türkiye ekonomisinin yüzde 7.4 büyüdüğünü belirten Naci Ağbal, "KDV oran indirimi ve ÖTV indirimi konularına olumlu bakamıyorum. Bir taraftan da kamunun sağlam vergi gelirlerine sahip olması lazım. Eğitim ve sağlıkta KDV'yi yüzde 18'den 8'e düşürdük. Birçok ülkeye bakacak olursanız Türkiye'de sağlık ve eğitimde KDV oranları gerçekten düşük" şeklimde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
EkonomiTürkiyeBüyüdü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.