banner388

Bahçeli: Abdullah Öcalan avukatıyla görüşsün

2 Mayıs tarihinde Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüştürülmesinin üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün” sözcüklerini kullandı.

Bahçeli: Abdullah Öcalan avukatıyla görüşsün

2 Mayıs tarihinde Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüştürülmesinin üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün” sözcüklerini kullandı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 16:25
Bahçeli: Abdullah Öcalan avukatıyla görüşsün

Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan 8 yıl aradan sonra avukatlarıyla görüştürüldü. Yapılan görüşmeye ilgili Devlet Bahçeli açıklamada bulundu.

İftarda basın mensuplarıyla bir araya gelen Bahçeli, 2 Mayıs’ta gerçekleşen görüşmeye ilişkin soruya 185 gündür açlık grevinde olan HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’in tahliye olmasının ardından evinde sürdürdüğü eylemine değinerek yanıt verdi.

Cumhuriyet gazetesinden Selda Güneysu’nun haberine göre Bahçeli, söz konusu açıklamasında “Bu bir talep meselesidir. Avukatıyla uzun yıllar görüşememesinin ısrarlı bir şeklidir. Bir hanımefendi milletvekilinin cezaevinde 160 günden beri ölüm orucu tutmuş olmasındandır” dedi.

Bahçeli, “Böyle bir durum karşısında Sayın Cumhurbaşkanının ifade ettiği şekliyle; çözüm sürecini kapsamayan ama avukatının talebine verilen bir cevaptır” diye belirtti.

MHP lideri Bahçeli ayrıca, Öcalan ile avukatlarının görüşmesi gerektiğini de ifade etti: “Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerimcan 2019-05-11 17:18:36

Sana Erdoğanin yaptiği nuskadan nerden bulabiliriz. Bizim avratlarada lazim ayni nuskadan.bu kadar kül kedisi nasil olunur canavarken yoksa

Avatar
Resul 2019-05-11 18:35:26

Sen ne karanlik adamsin kime neye anlamadik yaraniyon. Bir açiğinmi var yoksa insan bu kadar dönermi reis ülküdaşlarin hizina yetişemiyor....

Avatar
ahmet 2019-05-11 18:16:42

Hayırdır ne konuşacak avukatlarlar acaba cezası kesinleşmiş olan birinin.Yoksa Ahmet Türk gibi hastalığından dişarımı salı verecen adam hala yaşıyor birde başkan secildi şehit yakınını işten atmış sende kına yakarsın bir yerlerine

Avatar
canik 2019-05-11 21:36:40

Sana nasil bir kaset yaptilar reyis naptin kusturdunmu ?

Avatar
kemal yuce 2019-05-11 21:55:31

sen de ne yaptigini bilmiyon bahceli....cumurbaskanini da alin yaniniza bi tatile cikin..bikkinlik verdiniz

Avatar
Zülfükar sakin 2019-05-12 02:02:52

Yaaa neler oluyor chp yi suçladılar pkk ile işbirliği yapıyor diye hdp taşeron dediler şimdi hanımefendi millet vekili avukatı ile görüşsün bu gidişle nerdeyse yalıyacaklar haysiyetsizler