banner388

Aboubakar'ın transferi ne olacak?

Sezon başında siyah beyazlıların Portekiz’den transfer ettiği Kamerunlu yıldızın Porto’ya dönmek istemediği öğrenildi

Aboubakar'ın transferi ne olacak?

Sezon başında siyah beyazlıların Portekiz’den transfer ettiği Kamerunlu yıldızın Porto’ya dönmek istemediği öğrenildi

04 Mayıs 2017 Perşembe 10:25
Aboubakar'ın transferi ne olacak?

Mario Gomez’in gidişinin ardından yerine yapılacak transferde kimin geleceği aylarca konuşulurken o ismin sezon başlarken Aboubakar olarak açıklanması Gomez’in yarattığı boşluğun doldurulamayacağı yönünde oldu.

Gomez gibi olmasa da etkili bir futbolcu

Güçlü fiziği süratli yapısı ile ön plana çıkan Kamerunlu yıldız, sonralarında formasına alışınca gollerini de atmaya başladı. Her ne kadar Gomez gibi sayısal bir istatistik yakalayamasa da gösterdiği performans ve yaşının henüz daha genç olması nedeniyle kadroda tutulmalı düşüncesinin oluşmasını sağladı gibi. Yönetimin bonservisini alma konusunda bir karar aldığı söylenirken Aboubakar cephesinden gelen haberlerin Porto’ya gitmek istemediği yönünde

Mali yapı transferde nasıl kullanılacak

Uefa tarafından kontrol edilen Beşiktaş’ın financal fair play çerçevesinde Kamerunlu yıldız için ödenmesi gereken tutarın fazla olması oyuncunun da Porto’ya gitmek istemiyor oluşu akıbetin ne olacağı yönde bir belirsizlik yaratırken kaynaklar, Aboubakar’ın transfer sürecinde ki pazarlıkta kendisinin de yer alacağı yönünde.

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana 33 karşılaşmada görev alan Aboubakar, 15 gol 2 asistle oynadı. Kalan maçlarda nasıl bir performans sergileyeceği bilinmez ama özellikle Olimpiakos maçında görmüş olduğu kırmızı kart hafızalardaki yerini korurken sezon sonunda nasıl bir yol haritası izleneceği ise şimdiden merak konusu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.