banner388

Yerli Otomobil TOGG'un Karda Gösterdiği Performans Nefes Kesiyor

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen yerli araç TOGG, yollara çıkmaya hazırlanıyor. 

Yerli Otomobil TOGG'un Karda Gösterdiği Performans Nefes Kesiyor

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen yerli araç TOGG, yollara çıkmaya hazırlanıyor. 

20 Mart 2022 Pazar 18:36
Yerli Otomobil TOGG'un Karda Gösterdiği Performans Nefes Kesiyor

TOGG'un kış şartlarının test edilmesi için gerçekleştirilen deneme sürüşü de nefes kesti.Türkiye'nin dört gözle beklediği yerli otomobilin üretim süreci devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, aracı her türlü doğa şartlarına hazırlamak adına bir takım deneme sürüşleri gerçekleştiriyor.

KARDA TEST EDİLDİ

TOGG son olarak, ülkemizde de yoğun kar yağışlarının etkisini gösterdiği günlerde, yoğun kar birikintisinin üzerinde test edildi. Havadan ve yakın çekim görüntüleri kaydedilen TOGG'un gösterdiği performans,izleyicilerden tam not aldı. Drift yaptığı da görülen TOGG'un rahat manevraları, izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

VATANDAŞLAR YORUM YAĞDIRDI

TOGG'un resmi sosyal medya sayfasından yapılan paylaşıma kısa süre içinde çok sayıda yorum geldi. Paylaşıma, "Zorlu hava koşullarına hazırlanıyorum" notu düşülürken, yorumda bulunan vatandaşlar ise "Bekliyoruz, gözümüz yollarda" ifadelerini kullandı.

"BAŞARILI SONUÇLAR ELDE ETMEYE DEVAM EDİYORUZ"

TOGG'un 13 Mart'taki fotoğraflı paylaşımında ise "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım. Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, -40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verilmişti.

2022'NİN SONUNDA SERİ ÜRETİME GEÇECEK

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu veya kısaca TOGG, Türkiye merkezli bir otomobil üretici şirkettir. Şirket, fikrî mülkiyet haklarına sahip olduğu ilk otomobilin 2022 yılının sonunda seri üretime hazır hâle geleceğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com

Anahtar Kelimeler:
ToggYerli OtomobilEkonomi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2022-03-20 18:43:30

Arabaya yakıt alırken benimde nefesim kesiliyor.

Avatar
Samet 2022-03-21 09:41:09

Bizde zorlu hava kosullarinda isinmaya calisiyoruz kömürün tonu 5 bin tl ui gecti asgari ucret 4250 smdi togg mu zorlu kosullarda yoksa biz mi

Avatar
Akif 2022-03-21 13:13:22

Bu Otomobile yerli diyorlar bunun neresinin yerli olduğunu söylesinler bilelim

Avatar
:) 2022-03-21 16:09:02

Video kaydı nerede bulabiliriz. Zira fotoğraflar var sadece