banner388

Paketli çekirdeğin içinden bakın neler çıktı

BİM'den aldığı çekirdek poşetini eve getirdiğinde şok oldu. Açılmamış poşetin içerisinde içilmiş sigara izmariti gören sağlıkçı, marketi ve firmadan hukuk yoluyla hesap sormaya hazırlanıyor.

Paketli çekirdeğin içinden bakın neler çıktı

BİM'den aldığı çekirdek poşetini eve getirdiğinde şok oldu. Açılmamış poşetin içerisinde içilmiş sigara izmariti gören sağlıkçı, marketi ve firmadan hukuk yoluyla hesap sormaya hazırlanıyor.

11 Şubat 2024 Pazar 11:05
Paketli çekirdeğin içinden bakın neler çıktı

Malatya'da yaşayan Hazar Ülger, bir zincir marketten aldığı paket çekirdeğin içinden sigara izmaritinin çıkmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Ülger, market ve firmaya hukuk yoluyla hesap sormaya hazırlanıyor.

Malatya'da özel bir göz hastanesinde çalışan sağlıkçı Hazar Ülger, bir zincir market şubesinden paketli halde çekirdek alarak evinin yolunu tuttu. Çekirdeği yemek için paketi eline alan adam, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Açılmamış poşetin içerisinde içilmiş sigara izmariti gören Ülger, marketi ve firmayı mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

POŞETİN İÇİNDEN SİGARA İZMARİTİ ÇIKTI

Hazar Ülger, iş çıkışı arkadaşları ile birlikte alışveriş yapmak için zincir market şubelerinden birine gitti. Burada çekirdek alan Ülger, eve geldiğinde ise gözlerine inanamadı.

Poşetin içerisinde içilmiş bir sigara izmariti gören Ülger, paketin üzerinde yazan üretici firmayı aradı. Ancak poşette yazan firma yerine başka bir firmanın telefona çıktığını belirten Hazar Ülger, bu durum karşısında da ne yapacağını bilemedi.

"FİRMA BİZE DÖNÜŞ YAPMADI"

Başından geçenleri anlatan Ülger, "BİM'de alışveriş yaptık sonra çekirdek aldık arkadaşlarımla. Eve geldik ve fark ettik ki içinde sigara izmariti var. Konuyla ilgili bir muhatap bulamadık. Firma da bize dönüş yapmadı. Sonrasında bir video çekip bunu sosyal medya da paylaştık. Kısa sürede milyon izlendi video. Birçok yorum yapıldı benzeri şikayetlerle karşılaşanlar tarafından. Bu sıkıntılı bir süreç. Ben de bir sağlıkçı olarak, bu izmariti atan, içen kişinin herhangi bir bulaşıcı hastalığını olup olmadığını bilemiyoruz.

Paketi hiçbir şekilde açmadık. İncelendiğinde zaten bu görülecektir poşetin orijinal kapalı olduğu. Dava hazırlıklarına başladık, kesinlikle bu ciddi bir konu" dedi.

FİRMAYI DAVA ETMEYE HAZIRLANIYOR

Ödemeyi kredi kartı ile yaptığını ve ekstrede bunun kesinlikle belli olduğunu da ifade eden Ülger, avukatı aracılığı ile konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını da söyledi.

Anahtar Kelimeler:
çekirdek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2024-02-11 14:43:09

Canım kardeşim ispat edemezsın senin atmadığın para koparmaya çalışmadığın ne belli derler bir de üstüne itibarımızı zedeliyor diye dava açarlar borçlu çıkarsın diyeyim.