banner388

Cumhurbaşkanı Erdogan Duyurdu: Doğaz Gaz desteği uzatıldı

Zonguldak’taki mitingde konuşan Erdoğan ücretsiz doğalgaz desteğini Nisan ayına kadar devam edeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdogan Duyurdu: Doğaz Gaz desteği uzatıldı

Zonguldak’taki mitingde konuşan Erdoğan ücretsiz doğalgaz desteğini Nisan ayına kadar devam edeceğini açıkladı.

11 Şubat 2024 Pazar 12:07
Cumhurbaşkanı Erdogan Duyurdu: Doğaz Gaz desteği uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta yaptığı mitingde doğal gaz desteğinin devam edeceğini duyurdu. Erdoğan, "Nisan ayından beri 25 metreküplük miktarı, ne yapıyoruz, faturalardan düşüyoruz. Bu uygulamayı nisan 2024 dönemine kadar devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın bütçesine toplam 87 milyar lira tutarında doğrudan destek sağlamış olacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Madenci Anıtı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, faturalardaki 25 metreküplük doğal gaz desteğinin nisan ayına kadar süreceğini ifade etti.

"Şehrimize en son bundan sadece 9 ay önce 20 Nisan tarihinde gelmiştik. Ziyaretimizde milletimizin asırlık hayallerinden olan Karadeniz doğal gazını resmen devreye almanın gururunu yaşamıştık." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filyos'taki törenimizde, müjdesini verdiğimiz ücretsiz doğal gaz desteğimizi halen sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

DOĞAL GAZ DESTEĞİ NİSAN AYINA KADAR DEVAM EDİCEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "İlk ay, ısınma dahil konutlardan hiçbir ücret almadık. Yani, vatandaşlarımızın doğal gaz faturasını devlet olarak biz ödedik. Daha sonra 11 ay boyunca konutlardaki mutfak ve su ısıtma için kullanılan 25 metreküplük doğal gaz tüketiminin bilabedel olacağını söyledik. Nisan ayından beri 25 metreküplük miktarı, ne yapıyoruz, faturalardan düşüyoruz. Bu uygulamayı nisan 2024 dönemine kadar devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın bütçesine toplam 87 milyar lira tutarında doğrudan destek sağlamış olacağız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Doğal GazRte
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2024-02-11 15:47:25

Neden nisan yıl sonuna kadar uzatın ama mart sonu seçim bitiyor hoş değil her şeyi seçime endekslemek

Avatar
mazot 2024-02-12 08:36:05

mazotu düşürün mazotu, her şey her yere nakliye ile gidiyor ve zamlaşıyor.

Avatar
Bilgin 2024-02-12 08:49:34

Yahu bu zaten 2023 Mayısından itibaren bir yıl değilmiydi, bu nasıl uzatma?

Avatar
..... 2024-02-12 09:29:27

Uzayan bir şey yok, zaten bir yıldı. Yanlış haber.