banner388

Jandarma'dan Uzman Erbaş Açıklaması Geldi!

Jandarma Genel Komutanlığı internet sitesinden bir duyuru yaparak uzman erbaş alımı sonuçlarını açıkladı.

Jandarma'dan Uzman Erbaş Açıklaması Geldi!

Jandarma Genel Komutanlığı internet sitesinden bir duyuru yaparak uzman erbaş alımı sonuçlarını açıkladı.

01 Nisan 2022 Cuma 18:57
Jandarma'dan Uzman Erbaş Açıklaması Geldi!

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden yayımlanan son dakika duyurusunda 2021 yılı jandarma uzman erbaş alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Jandarma resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuru şu şekilde:

JANDARMA UZMAN ERBAŞ KİMDİR ? NE İŞ YAPAR?

En az lise mezunu adaylar arasından yapılan jandarma uzman erbaş alımında adaylar , Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı birliklerde uzman erbaş olarak uzmanı oldukları mesleklerde istihdam edilir. Uzman erbaşlar , mesleklerine göre istihdam edilir ve jandarma içinde görevlerini icra ederler.

SONUÇ SORGULAMA SAYFASI

Jandarma Personel Temin Sitesi üzerinden açıklanan sonuçlara göz atmak için https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris sayfasına gidin. Bu sayfaya gittikten sonra DEVAM EDİYOR yazan kısma tıklayıp e devlet şifreniz ve kimlik numaranızla giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda sol kısımda başvuru sürecindekiler kısmına tıklayın ve sonuç sorgulama ekranına gidin.


Kaynak: Finans7.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.