banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gençlere Tavsiye; ''Dünyayı Gezmek İçin Şartlarınızı Zorlayın''

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir kütüphane programında önemli açıklamalarda bulundu. Gençlere bir takım tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanı '' İmkanınız varsa dünyayı gezin.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gençlere Tavsiye; ''Dünyayı Gezmek İçin Şartlarınızı Zorlayın''

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir kütüphane programında önemli açıklamalarda bulundu. Gençlere bir takım tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanı '' İmkanınız varsa dünyayı gezin.'' dedi.

01 Nisan 2022 Cuma 19:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gençlere Tavsiye; ''Dünyayı Gezmek İçin Şartlarınızı Zorlayın''

Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesi'ndeki programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu ve gençlere bir takım önemli tavsiyelerde bulundu. Söz konusu programa katılan isimler şu şekildeydi:


AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım,

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan

GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

Siyasi isimlerin yanı sıra gençlerden de yoğun ilgi geldi. Burada gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin çokça kitap okumasını ve dünyayı gezmek için imkanlarını zorlaması gerektiğini söyledi.

Belediyelerin kütüphaneler açtığını, gençlik merkezlerini, kursları açtığını aktaran Erdoğan, bunların önemli olduğunu, AVM'ler ve havalimanları kadar kütüphanelerin de yaygınlaşması gerektiğini söyledi ve "Aynı şekilde elektronoik kitap uygulamaları da yaygınlık kazanıyor. Her ne kadar tam tersi de gösterilmek istense de araştırmalar ülkemizde kişi başına basılan kitap sayısının ve kitap okuma oranının giderek arttığını gösteriyor. Bizim gençlik yıllarımızda ideolojik çatışmaların hakim olduğu iklim vardı. Buna rağmen azimle ve fedakarlıkla çalışarak hem eğitim hayatımızı hem kendimizi geliştirme faaliyetlerimizi sürdürdük. Bugün dönüp baktığımda ülkemizin son 40 yılda sahip olduğu kazanımların hepsini de öncülüğünü zor şartlarda kendini yetiştiren bu neslin yaptığını görüyorum. Sizler maddi alt yapı ve imkanlar olarak çok şanslısınız. internet ve sosyal medya sağladığı faydalar yanı sıra doğru kullanılmazsa adeta bataklık gibi içine düşüp yutup yok edecek tehditleri de içinde barındırıyor." dedi.

DÜNYAYI GEZİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada gençlere bir takım tavsiyelerde bulundu. Sosyal medya konusunda düzenlemeler yapıldığını, Türkiye'de de bu düzenlemelere benzer düzenlemeler için hazırlıklara başlandığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların tamamını korumak için gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi. Gençlere tavsiyelerde bulunan Erdoğan, "Gençlerimizden internet sosyal medya ve benzeri alanlardan faydalanırken gerçek alanlardan kopmamalarını istiyoruz. Kağıda basılı kitabı çantanızdan asla eksik etmeyin. Düzenli olarak her gün spora vakit ayırın. Demli bir çay ve kahve eşliğinde yapılan karşılıklı sohbetin getirdiği sosyalleşmeyi asla ihmal etmeyin. Ülkemizi, dünyayı gezmek için şartlarınızı zorlayın. Bunları yaptığınızda diğer mecraların size bambaşka faydalar verdiğini göreceksiniz" dedi.

Kaynak: Finans7.com
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taban Tabanvayoğlu 2022-04-01 22:55:40

millet yaşadığı şehirde dolmuşa para versem mi yoksa yürüyüp tasarruf mu yapsam diye düşünmeye başladı, dünya turuna para nerdee...

Avatar
xAuuu 2022-04-01 20:28:06

dalga geçiyor ya başka açıklaması yok :D

Avatar
İyi misiniz 2022-04-01 23:37:16

Bunlar mı başka dünyada yaşıyor biz mi anlamadım. Ne yurt dışından bahsediyorsun. Ben haftasonu ailemi göreyim desem 2 saatlik yola 400 lira yakıt parası veriyorum. Aldığım paranın yüzde 10una denk geliyor. Sen yurt dışı diyorsun

Avatar
Vatandas 2022-04-02 01:13:07

Dolmuşa binip işe gidemiyoruz

Avatar
burak 2022-04-02 02:08:14

neyle gezeceğiz :)

Avatar
EBL 2022-04-02 08:35:00

Tok açın halinden ne anlar. Adalet mi bu

Avatar
hasen 2022-04-02 09:31:42

Artık olmaz olasıca

Avatar
fenasi 2022-04-02 09:33:09

biz merkezden atakuma gidemiyoruz hafta sonları memleketimize gidemiyoruz onun hesabını yapıyoruz birde dünya diyor sayın Cumhuru reis :)