banner388

Geliri dar olanlara ev alma fırsatı

Hükümet dar gelirlinin de ev sahibi olmasını sağlayacak proje için tüm imkanları seferber etti.

Geliri dar olanlara ev alma fırsatı

Hükümet dar gelirlinin de ev sahibi olmasını sağlayacak proje için tüm imkanları seferber etti.

01 Ağustos 2017 Salı 10:33
Geliri dar olanlara ev alma fırsatı

Çalışan nüfusun birikim yapmak isteği her zaman geçerliliğini koruyan bir durum. Özellikle bunlardan ev sahibi olmak ise en fazla gerçekleştirilmek istenen amaç olarak görülüyor.

Yıllarca çalışan kişilerin kira evlerde yaşamaktan kurtulup kendi evinde yaşamını sürdürme isteği varlığını korurken bu amacını gerçekleştirenler kadar ev sahibi olamayanların sayısı da oldukça fazla. 

Dar gelirliye konut sahibi olma fırsatı

Günümüzde inşaat sektörünün geldiği noktayı göz önüne aldığımızda konut fiyatlarının yüksekliği dar gelirle geçinmek zorunda kalan ailelerin ev almalarını zorlaştıran bir unsur.  Hal böyle olunca devreye banka kredileri giriyor. Ama tabi bu kredilerin ödenmesi içinde gelirinizin de bu krediyi finanse edebilecek durumda olması şart.

Hükümet harekete geçti

İşte tam da bu noktada hükümet devreye giriyor. Dar gelirlilerin konut sahibi olması için harekete geçen devlet yüzde 10 peşinatla düşük taksitler halinde kira öder gibi ödeme imkanları sunuyor. 

Kaynak: Takvim
 

Son Güncelleme: 01.08.2017 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdal 2017-08-01 16:08:30

nereye başvuracağız detaylar neler