banner388

CarrefourSA Aktif Müşteri Sayısında Artış !

SAS çözümlerinin kullanılmaya başlamasıyle birlikte 6 ay içerisinde CarrefourSA aktif müşteri sayısını arttırdı.

CarrefourSA Aktif Müşteri Sayısında Artış !

SAS çözümlerinin kullanılmaya başlamasıyle birlikte 6 ay içerisinde CarrefourSA aktif müşteri sayısını arttırdı.

16 Ağustos 2016 Salı 12:06
CarrefourSA Aktif Müşteri Sayısında Artış !

 
SAS çözümlerinin kullanılmaya başlanmasından itibaren 6 ay içerisinde CarrefourSA kartı kullanan aktif müşteri sayısında yüzde 100 oranında artış gösterildi. CarrefourSA kartla yapılan alışverişlerin ciro içindeki payı da yüzde 100’den fazla artış gösterdi. Yapılan analitik çalışmalarla kampanya verimliliğini de artıran CarrefourSA, Euro 2016 Futbol Şampiyonası döneminde düzenlediği sosyal medya kampanyası ile kendi tarihinin en yüksek “mention” oranına ulaştı.
CarrefourSA Pazarlama ve CRM Direktörü olan Mehmet Necati Özdeniz, “CarrefourSA ekibi olarak her zaman piyasada ilkleri yapmak için çalışıyoruz. Müşterimize iyi bir deneyim yaşatmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bu deneyimi analitik ile büyüttüğümüz zaman çok büyük faydalar elde ettiğimizi görüyoruz. Ürünler arasındaki ilişkileri inceleyerek, sepet analizleri yaparak, ve müşteri davranışlarını görerek bu faydaları elde edebiliyoruz .” şeklinde konuştu.
SAS Türkiye Genel Müdürü Hakan Erdemli, “Her gün milyonlarca işlemin gerçekleşmiş olduğu perakende sektörü için analitik çözümleri ilerletmek ve geliştirmek ve de bunları uygulamak büyük deneyimli bir uzmanlık ve yetkinlik gerektiriyor. CarrefourSA’nın, aradığı yetkin ileri düzeyli analitik çözümünü SAS’ta bulup ve son derece vizyoner ve yetkin ekibi ile bu seviyede fark yaratmayı başarabilmiş olması bize büyük sevinç veriyor” sözlerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.08.2016 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.