banner388

Öğrenciler o saatlerde kullanamayacak

İçişleri Bakanlığı, almış olduğu önlemlerin duyurusunu yaptı. Öğrencilerin okul saatlerinde internet kafelere girmesi yasaklandı.

Öğrenciler o saatlerde kullanamayacak

İçişleri Bakanlığı, almış olduğu önlemlerin duyurusunu yaptı. Öğrencilerin okul saatlerinde internet kafelere girmesi yasaklandı.

08 Eylül 2017 Cuma 09:45
Öğrenciler o saatlerde kullanamayacak

Yaz tatili bitiyor. Günler sonra okullar açılacak, milyonlarca öğrenci ders başı yapacak. Okullar açılmadan önce yetkili makamlar bazı önlemleri almaya başladı.

Her okulda emniyet personeli bulunacak

İçişleri Bakanlığı, okulların açılmasından önce bir dizi önlemler aldı. Bunlar arasında emniyetin belirlemiş olduğu okullarda kameraların yerleştirilmesi-okul çevrelerinde alakasız olduğu düşünülen kişilerin gezmesinin engellenmesi-her okulda emniyet personelinin görev yapması.

Okul saatlerinde öğrenciler internete kafelerine gidemeyecek

Tüm bu önlemler ışığında alınan bir başka önlem ise de, okul saatlerinde öğrencilerin internet kafelerde olmasının önüne geçilebilmesi için internet kafelerine öğrencilerin alınmaması önlemi getirildi.

Çocukların korunması hedefleniyor

Yetkili merciler, söz konusu önlemler ile, çocukların kişisel güvenliğinin sağlanması ve korunmalarının amaçlanmasını hedefliyor. 

Kaynak: Gazete Habertürk / Helin Şahin

Son Güncelleme: 08.09.2017 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-09-08 14:45:40

Dün çiftlikte bir internet kafedeydim. E devlette işim vardı. Aman yarabbi. Çocuklar gençler başka bir alemde. Dillerinde küfürden başka birşey yok. Hepsi vurdulu kırdılı adam asıp kesen saçma sapan oyunlar oynuyorlar. Birbirlerine küfür ediyorlar. Kafede oturmak mümkün değil gürültü ve küfürden. Kafelere 365gün 18 yaş sınırı getirilmeli.