banner388
banner390
banner410
banner408

Köy okuluna giden öğretmene makam aracı tahsis edildi

Tokat'ta ilçe milli eğitim müdürü makam aracını, köy okuluna eğitim vermeye giden öğretmene tahsis etti.

banner269

Köy okuluna giden öğretmene makam aracı tahsis edildi

Tokat'ta ilçe milli eğitim müdürü makam aracını, köy okuluna eğitim vermeye giden öğretmene tahsis etti.

17 Nisan 2018 Salı 10:40
Köy okuluna giden öğretmene makam aracı tahsis edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın önderliğinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Okuryazarlık Seferberliği'ne yurdun çeşitli bölgelerinden destek geliyor.

Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Çayır Oluğu köyünde, okuryazar seferberliği için 7 kursiyer için kurs açıldı. Merkeze 30 kilometre uzaklıkta olan köyle ulaşım imkanı zorluğu nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali tarafından öğretmene makam aracı tahsis edildi.

Aynı zamanda okuma yazma öğrenen kursiyerler  Emine Erdoğan'a teşekkür mektubu yazdı.

Köye makam aracıyla giden Öğretmen Esra Dündar, "Geldim beni çok tuhaf karşıladılar. Beklemiyorlardı. Kendi arabamla gelirim diye düşünüyorlardı. Nasıl geleceğimden onların da haberi yoktu. Ama daha sonra makam arabasıyla gelince hayret ettiler. Devletimiz nasıl böyle bir şey sağladı. Allah razı olsun dediler. Arabayla gidip arabayla geliyorum, evimin önünden alıp evimin önüne bırakıyorlar arabayla. Siyah resmi araçtı sonuçta görünce çok heyecanlandılar. Hepsi okula doldu. Tanışmak istediler benle. Hatta arabayla benden daha çok ilgilendiler. Şaşırdılar. Sorular sordular. Devlet mi sağladı dediler. Devlet sağladı dediğimde çok mutlu oldular. Çünkü onlara bir hizmetti. Gelemeyebilirdim çünkü o araba verilmese bana" dedi.
 

Son Güncelleme: 17.04.2018 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-04-17 11:03:51

Ne var bunda? Zaten olması gerekeni neden şahıslara yıkıyoruz ki? 15 yılda toplanan vergi 2 trilyon dolar. O araba 30km yola 10 lira yakmaz. Hem vatandaş yararına kullanılmadıktan sonra o araca ne gerek var? Kafalarımızın değişmesi lazım. Biat etmeyi değil eleştirmeyi öğrenmeliyiz. O köylüler neden benim de yok sorusunu sormayı öğrenmedikçe de düzelmez bu işler. Öğretmenlerimizden ricam okumayı yazmayı öğretirken sorgulamayı da öğretmeleridir. Hoca hanıma başarılar diliyorum.

Avatar
Vatandaş 2018-04-17 14:59:35

Sende o tepeşirine yalakalık ve siyaset bulaştırdın ya hoca aferin aldın kırmızı kurdaleli..Emine erdoğan görürse o tahtayı ya seni makam sahibi ya seni oraya makam aracı ile göndereni iyi yerlere getirir. :)

Misafir Avatar
MELİSSS 2018-04-17 15:09:29 @Vatandaş

ANCA TAS ATIN VATAN HAİNLERİ

Beğenmedim! (1)