banner388

The Walking Dead; Samsun Örnek Sanayi Sitesi

Samsun Örnek Sanayi Sitesi, dünyanın sonunun geldiğini anlatan türdeki film veya dizilere sahne olacak bir durumda.

The Walking Dead; Samsun Örnek Sanayi Sitesi

Samsun Örnek Sanayi Sitesi, dünyanın sonunun geldiğini anlatan türdeki film veya dizilere sahne olacak bir durumda.

08 Eylül 2017 Cuma 09:54
The Walking Dead; Samsun Örnek Sanayi Sitesi

Samsun haber - Samsun Örnek Sanayi Sitesi, bakımsızlığı nedeniyle adeta dünyanın en çok izlenen dizilerinden The Walking Dead’in çekimlerinin yapıldığı mekanları andırıyor.

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi’nde yer alan Samsun Örnek Sanayi Sitesi’ndeki bakımsızlık görenleri şaşkına çeviriyor. Yüzlerce firmanın çalıştığı sanayi sitesinde; kaldırım ‘yok’ denilecek kadar az sayıda. Nedeni ise temizlenmeyen otların kaldırımları kapatması. Her köşesinde bir keşmekeşlik yatan sanayi sitesinde, çöp atmak için kullanılan varillerde ayrı bir keşmekeş görüntü ortaya çıkartıyor. Terkedilmiş görüntüsüyle tüm Dünyada milyonlarca insanın beğeniyle takip ettiği dizi The Walking Dead (Yürüyen Ölüler)’in çekimlerinin yapıldığı mekanları andırıyor. Burada üretim yapan sanayi esnafı ‘Bizim sadece adımız örnek sanayi” diyor.

Samsunhaber.com Dergisi / Haber: Tolga BİRGÜCÜ 

The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) dizi afişi;

Son Güncelleme: 07.08.2018 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-09-08 11:03:21

Türkiye nin özeti işte. Sanayi yok üretim yok varsa yoksa ithalat. İşyerlerinin çoğu da ithal edilen malzemeleri depolamak için kullanılıyor zaten. Allah sonumuzu hayır etsin.

Avatar
Ramazan 2017-09-08 15:06:14

samsunun sanâyi düzeni 22yıl önce bozuldu sanayi düzeni çingene pazarına döndü bütün esnaflar karma karışık 150yıl geçer düzelmesi için bu gidişle sanatkâr kalmayacak

Avatar
CEVDET 2017-09-08 10:25:51

büyük başkan yusuf ziya peysaj çalışması yapıyor heryerde burada yolarda otlar çöpler yollarda devasa çukurlar sizin için yuusf ziya yılmaz:)

Avatar
TC.Vatansever 2017-09-09 10:32:04

Aslan yattığı yerden belli olur.Orada yaşayan herkese müstehak(Başta rantçı yetkililer) Beter olun koyun gibi yaşamaya alışmış nesiller.siz basın özellikle yerel basın sizde beter olun haklının yanında olmadığınız için hepinize layık bir yer hepbirlikte pislikte yaşayın......