banner388

KPSS sonuçları açıklandı!

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi ile Genel Kültür-Genel Yetenek sınavlarının sonuçları açıklandı.

KPSS sonuçları açıklandı!

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi ile Genel Kültür-Genel Yetenek sınavlarının sonuçları açıklandı.

16 Haziran 2017 Cuma 20:57
KPSS sonuçları açıklandı!

Sınava giren adayların heyecanla beklediği KPSS sonuçları açıklandı!Ösym tarafından yapılan duyuru ile 2017-2018 döneminde yapılmış olan KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi ile Genel Kültür-Genel Yetenek sınavlarının sonuçlarını açıkladı.

KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

21 Mayıs 2017 tarihinde yapılan KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) ile 27-28 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) sınav sonuçları açıklandı.

KPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ÖSYM'den yapılan açıklamada, "27-28 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup, KPSS Alan Sınavları 2. Oturumunda yer alan İktisat testindeki 16. 40. ve 27. soruların iptal edilmesine karar verilmiş olup iptal edilen sorular, değerlendirme dışı bırakılmak suretiyle değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır" denildi.

Kaynak:Milliyet

Son Güncelleme: 16.06.2017 21:32
Anahtar Kelimeler:
KpssösymSınavsonuçları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.