banner388

AÖF vize sınavları öncesi kritik uyarı

AÖF vize sınavları öncesinde Anadolu Üniversitesi'nden sınava girecek adaylara kritik uyarı geldi.

AÖF vize sınavları öncesi kritik uyarı

AÖF vize sınavları öncesinde Anadolu Üniversitesi'nden sınava girecek adaylara kritik uyarı geldi.

24 Kasım 2017 Cuma 20:15
AÖF vize sınavları öncesi kritik uyarı

Milyonlarca öğrenci, 24-25 Kasım tarihlerinde AÖF güz dönemi vize sınavlarına girecek. Anadolu Üniversitesi'nden vize sınavları öncesi kritik uyarı geldi.


AÖF BÜROLARI AÇIK OLACAK

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Hafta sonu, milyonlarca öğrenci ara sınavlarda ter dökecek. Sınav giriş yerleri, 10 gün önce açıklanmıştı. Öğrencilerimiz, sınava gireceği salonları önceden görürse sınav gününde herhangi bir sorun yaşamazlar. Sınavlarının yapılacağı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 ile 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aynı zamanda öğrenciler 7/24 hizmet veren Etkileşim Merkezinden 0850 2004610 numarayı arayarak ya da aosdestek.anadolu.edu.tr sitesi üzerinden canlı destek hizmeti ile sorularını yetkililere iletebilirler. Havaların soğumasıyla hava şartlarında yaşanan olumsuzluklar sebebiyle, öğrencilerin sınav günü herhangi bir sorun yaşamaması için sınav yerlerine erkenden gitmelerini öneriyoruz. Tüm öğrencilerimize hafta sonu girecekleri ara sınavlarda başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.


NÜFUS CÜZDANINA DİKKAT!

Sınava girecek adayların, sınav giriş belgeleri ile birlikte yanlarında nüfus cüzdanlarını da bulundurmaları gerekiyor. Sınavlarda öğrenci kimlik belgesi ise zorunlu olmayacak.

Anahtar Kelimeler:
Aöf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.