banner388

Sahte içki 100 kişiyi öldürdü

Endonezya'da sahte içki kullanımından dolayı 1 ayda 100 kişi öldü.

Sahte içki 100 kişiyi öldürdü

Endonezya'da sahte içki kullanımından dolayı 1 ayda 100 kişi öldü.

12 Nisan 2018 Perşembe 00:36
Sahte içki 100 kişiyi öldürdü

Endonezya polisinin yaptığı açıkalmalara göre başkaen Jakarta'da 1 ay içerisinde sahte içki nedeniyle 100 kişinin söylendi. Endonezya polisi; Jakarta, Batı Cava ve Doğu Kalimantan bölgelerinde sahte içki kullanımından bazı kişilerin hastaneye kaldırıldığını ve durumlarının ciddiği olduğu açıklandı.

ÖLÜMLER ARTABİLİR

Endonezya polisi, sahte içki nedeniyle ölümlerin artabileceğinin endişesine düştü. Polis Şefi Yardımcısı Muhammed Syafruddin, ölümlerin geçtiğimiz haftadan bu yana arttığını ve Batı Cava ve başkent Jakarta’da yoğunlaştığını belirterek, "Bu olağanüstü bir durum. Devam etmesine izin verirsek, millete zarar verecektir” sözcüklerini kullandı. Syafruddin, hükümete çağrıda bulunarak, sahte içkinin tamamen piyasadan kaldırılması gerektiğini dile getirdi.

Polis, sahte içki olayı ile ilgili baskınların devam edeceğini ve olayla ilgili 1 kişinin gözlatına alındığını açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
ölümEndonezyaSahte Içki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.