banner388

Polis Memurunu ve Eşini Öldürdü

Fransa’da polis memurunu ve eşini, terör örgütüne yani DAEŞ’a bağlı olduğunu ifade eden bir bıçaklı saldırgan öldürüldü.

Polis Memurunu ve Eşini Öldürdü

Fransa’da polis memurunu ve eşini, terör örgütüne yani DAEŞ’a bağlı olduğunu ifade eden bir bıçaklı saldırgan öldürüldü.

14 Haziran 2016 Salı 15:18
Polis Memurunu ve Eşini Öldürdü

Başkent Paris’e 55 km uzaklıkla yer alan Magnanville eyaletinde terör örgütü DAEŞ’e bağlılığını ilan eden bir bıçaklı saldırgan dehşeti yaşandı. Uzmanlar, bıçaklı saldırganın iş çıkışı evine dönmekte olan sivil giyimli polis memuruna saldırdığını ve 42 yaşında olan polis memurunu defalarca bıçakladığını bildirdi. Polis memurunun almış olduğu darbeler sonunda hayatını kaybettiğini belirten yetkililer, saldırganın daha sonrasında ise polis memurunun evine giderek polis memurunun eşi ile oğlunu ise rehin aldığını aktardı. Olayın hemen sonrasında saldırganın polisle yaptığı konuşmalar esnasında terör örgütü DAEŞ’a bağlı olduğunu söylediği kayıtlara geçti. Konuşmaların sonuç vermemesi üzerine özel ekipler eve operasyon başlatmak zorunda kaldılar. Operasyon esnasında DAEŞ'e bağlı saldırgan öldürülürken, polis memurunun eşinin de saldırgan tarafından öldürüldüğü ve oğlunun ise sağ olarak kurtarıldığı bildirildi. Terör örgütü DAEŞ’e yakın kaynaklar tarafından örgüte bağlı olan bir kişinin saldırıyı gerçekleştirmiş olduğunu duyurdu.
Fransa Cumhurbaşkanlığı tarafınca yapılan açıklamalarda, Elysee Sarayı’nda yapılacak olan toplantıda bu konunun da ele alınacağı ifade edilirken, “Bu korkunç olayın sebepleri su yüzüne çıkarılacak” denildi. İçişleri Bakanı Sözcüsü olan Pierre-Henry Brandet, Fransız polisinin bir birimi olan RAID’in baskın düzenlediğini ve saldırganı etkisiz hale getirdiğini bildirdi. Olayda hayatını kaybeden kişilerin isimlerini ise açıklanmadı. 

Son Güncelleme: 14.06.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.