banner388

Afganistan’da Çifte Saldırı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de meydan gelen çifte saldırıda 22 kişi yaşamını kaybetti.

Afganistan’da Çifte Saldırı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de meydan gelen çifte saldırıda 22 kişi yaşamını kaybetti.

20 Haziran 2016 Pazartesi 19:27
Afganistan’da Çifte Saldırı
Afganistan’ın başkenti Kabil’de sabah saatlerinde bir intihar eylemcisi üzerindeki patlayıcıyı, çoğunluğu Nepalli olan çalışanları taşımakda olan minibüs geçişi esnasında yakınlarında patlatmış ve 14 kişi yaşamını kaybetmişti. Bu saldırının sonrasında bomba yüklü motosikletin infilak ettiği ikinci bir saldırı daha meydana geldi. Saldırının Bedehşen eyaletindeki bir pazar alanında düzenlendiğini açıklayan Eyalet Hükümeti Sözcüsü Naveed Frotan, 8 sivilin yaşamını  kaybettiğini, 18 kişinin de yaralı kurtulduğunu açıkladı. Frotan, ölü sayısının yükselebileceğini sözlerine eklerken, saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Sıddık Sıddıki ise sosyal medya hesabından yaptığı bildiride, Kabil’deki saldırıda 14 kişinin yaşamını kaybettiğini ve polisin yaşamını kaybedenlerin kimliğini belirleme çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.
Son Güncelleme: 20.06.2016 19:33
Anahtar Kelimeler:
SaldırıAfganistan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.