banner388

WhatsApp'dan Bir Yenilik Daha

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'a kısa süre içerisinde GIF desteği geliyor.

WhatsApp'dan Bir Yenilik Daha

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'a kısa süre içerisinde GIF desteği geliyor.

08 Haziran 2016 Çarşamba 19:23
WhatsApp'dan Bir Yenilik Daha

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın kullanıcı sayısı 1 milyarı geçmiş durumda. Her gün dünyada 1 milyardan fazla aktif kullanıcı mesajlaşmak veya internet üzerinden sesli arama yapabilmek amaçlı WhatsApp'ı kullanmakta. WhatsApp yükselen kullanıcı sayısıyla birlikte yeni özellikler katmayada hız vermiş durumda
Bu özelliklerin bazıları bugün itibarıyla gün ışığına çıktı.

GIF desteği kısa süre içerisinde kullanıma geçiyor
WhatsApp kullanıcılarının en çok istediği özelliklerden biri de WhatsApp'a ekleniyor. Bu zamana kadar GIF linkleri karşı tarafla paylaşıldığında kullanıcılar ancak tarayıcı üzerinden bu GIF'leri görebiliyorlardı.
WhatsApp'ın beta güncellemelerini takip eden @WABetaInfo'nun verdiği verilere göre, yakında gelecek olan uygulamanın 2.16.7.1 versiyonunda GIF desteği de ekelniyor. Bununla beraber artık uygulamada paylaşılan GIF'ler otomatik olarak oynamaya başlayacak.
 

Son Güncelleme: 08.06.2016 19:30
Anahtar Kelimeler:
WhatsappYenilik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.