banner388

Twitter'dan yeni hizmet

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, yeni özelliğini kullanıma soktu. Kullanıcılar artık istediği paylaşımları arşivleyebilecek.

Twitter'dan yeni hizmet

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, yeni özelliğini kullanıma soktu. Kullanıcılar artık istediği paylaşımları arşivleyebilecek.

01 Mart 2018 Perşembe 10:11
Twitter'dan yeni hizmet

Twitter, uzun süredir test edilen Bookmarks (yer imleri) özelliğini hizmete soktu. Kullanıcılar bu özellik ile birlikte beğendikleri yada hatırlamak istedikleri mesajları arşivleyebilecekler.

Kaydedilen tweetler, retweetlenen ve beğenilenler, diğer kullanıcılar tarafından görülemeyecek.

Yeni uygulamaya ile ilgili olarak Twitter'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün, sonradan hızlıca erişebileceğiniz ve kolaylıkla tweetleri kaydedebileceğiniz bir özellik olan Yer İşaretlerini hayata geçiriyoruz. Dahası da var! Bugün uygulamaya girecek olan özellik, içerik paylaşmayı da daha kolay hale getiriyor. Her tweette bulunacak yeni 'paylaş' butonumuzla birlikte bir tweeti yer işaretlerine ekleyebilecek; Direkt Mesaj ile veya Twitter'ın dışında da paylaşabileceksiniz. Tüm paylaşma aksiyonlarını bir araya koyduğumuzdan, o an veya daha sonrasında tweet kaydetmek ve özel veya herkese açık şekilde paylaşım yapmak daha da kolaylaşıyor."

Son Güncelleme: 01.03.2018 10:25
Anahtar Kelimeler:
Twitter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.