banner388

BlackBerry'den Yeni Telefon!

Bu zamana kadar karşımızda olan BlackBerry şimdi en ince ve en güvenilir telefonunu ile karşımızda!

BlackBerry'den Yeni Telefon!

Bu zamana kadar karşımızda olan BlackBerry şimdi en ince ve en güvenilir telefonunu ile karşımızda!

01 Ağustos 2016 Pazartesi 12:06
BlackBerry'den Yeni Telefon!

BlackBerry macerası bitti derken şirketten yenilik geldi.Android’e kısa bir vakit içinde dönen BlackBerry, üzerindeki külleri Priv ile birlikte savurup, tasarlamış oldukları yeni telefon modeli ile birlikte kendini daha motive hissediyor  olabilir.Şirketin bu zamana kdar ürettiği en ince akıllı telefon DTEK50.Bu telefon hakkında oldukça güvenli olduğu da iddalar arasında.

DTEK50 olarak isimlendirilen BlackBerry’e ait yeni telefon, 5.2 inç boyutunda ekran ile 7.4 milimetre kalınlığa sahip. BlackBerry'nin karşımıza çıkardığı yeni telefon modeli klavye bulundurmayıp sanal tuşları kullandırıyor.
Günümüzdeki akıllı telefonlara dahada yakından olan DTEK50 tasarımı yeni telefon en çok güvenlik noktasında dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Güvenlik özellikleri ile de kalmayıp 13 mepgapiksel arka  kamerası olacağı bilinmekte.
Son Güncelleme: 01.08.2016 12:40
Anahtar Kelimeler:
BlackBerryDTEK50Android
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.