banner388

Sulama Kanalından Ceset Çıktı

Şanlıurfa’da yaşanan olay da sulama kanalından nerede ise çürümek üzere olan bir ceset çıktı.

Sulama Kanalından Ceset Çıktı

Şanlıurfa’da yaşanan olay da sulama kanalından nerede ise çürümek üzere olan bir ceset çıktı.

21 Ağustos 2016 Pazar 17:25
Sulama Kanalından Ceset Çıktı

Alınan bilgiler doğrultusunda, Şanlıurfa’nın merkezi Şıhçoban kırsal mahallesi yakınında olan DSİ 15. Bölge Müdürlüğü’nün Şanlıurfa ile Harran İşletme Başmühendisliği Prof. Dr. Doğan Altınbilek Park ile Rekreasyon Alanının girişinde bulunan sulama kanalında erkek cesedine rastlayan işçiler, durumu hemen jandarmaya bildirdiler. Kanalın yabancı cisimleri ve maddeleri engelleyen bölümündeki ceset, itfaiye ekiplerince uzun çabaların ardından çıkarılıp Şanlıurfa’nın Adli Tıp Kurumu Morguna yollandı. 

Üzerinden hiç giyişi olmayan ve nerede ise 15 ile 20 günlük olduğu tahmin edilmekte olan cesedin kimliği ve aynı zamanda kesin ölüm sebebinin incelemeler yapıldıktan sonra netleşeceği ifade edildi. Cesedin bazı bölgelerinde çürümelerin başladığı gözlenirken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Son Güncelleme: 21.08.2016 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.