banner388

İlkadım'da Yenilikler Devam Ediyor !

İlkadım Belediyesinin Başkanı Erdoğan Tok, Uzgur Mahallesi’nde yapılmakta olan sathi kaplama birde asfalt çalışmalarında inceleme yaptı.

İlkadım'da Yenilikler Devam Ediyor !

İlkadım Belediyesinin Başkanı Erdoğan Tok, Uzgur Mahallesi’nde yapılmakta olan sathi kaplama birde asfalt çalışmalarında inceleme yaptı.

21 Ağustos 2016 Pazar 17:43
İlkadım'da Yenilikler Devam Ediyor !

İlkadım Belediyesinin Fen İşleri Müdürlüğünce Uzgur Mahallesi’nde yapılmakta olan 2,5 kilometre kaplama ve 350 ton kadar sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erdoğan Tok, mahallelerin gezisi esnasında mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini ve önerilerini dinledi. Hava şartlarının çok uygun olduğu bu yaz ayında ilçemiz genelinde çalışmaların yoğun olarak devam etmekte olduğunu belirten Başkan Tok, asfalt yollar, beton kaldırımlar, parklar ve bahçelerin çalışmaları ile İlkadım’ı daha fazla güzelleştirdiklerini söyledi.


EKİBİNE YENİ TALİMAT !

İlkadım Belediyesi olarak 2016 yılı asfalt yolların yapımıyla ilgili olarak ciddi anlamda çalışmaların yapıldığını dile  getiren Başkan Tok, “Köy statüsünden çıkarak mahalle kimliğine bürünen yeni mahallerde çok önemli hizmetler yapıyoruz. Bütün çalışma arkadaşlarımıza yeni mahallelerin  bütün eksiklerinin giderilmesi ile ilgili gerekli talimatları vermiş bulunmaktayız. Bu talimatların doğrultusunda ekibimiz Uzgur bölgesinde çalışmalara devam ediyor. Umuyor ve inanıyoruz ki Eylül ayının sonunda köy statüsünde olan mahalleler hüviyetini kazanmış olan yeni mahallerimizin eksikliklerini tamamlamış olacağız. 2016 yılının yaz sonu itibari ile yeni mahallelerde hedeflenmiş olan asfalt çalışmaları, bordür ve kilit taş ile ilgili çalışmaların nerede ise %90’ını bitirmiş oluruz” dedi.


MEMNUNİYET VE BAŞARI GETİRDİ

Hizmetlerde adil ve aynı zamanda adaletli olmaya çok özen gösterdiklerini söyleyen Başkan Tok, "Çalışma yaparken adil ve aynı zamanda adaletli olmak gerekir. Bizlerin belediyecilik anlayışı ve gayesi de budur. Hizmetleri istişare kültürüyle yerine getirmekteyiz. Hem vatandaşların nezdinde, hem de muhtarlarımız nezdinde katılımcı ruhunu sağlamaktayız. Bütün planlamalarımızı ortak çalışmaların sonucunda belirliyoruz. Muhtarlarda bunlardan birisidir. Vatandaşlara güven vermek gerekir. Güven verebilmek de ancak adil olmak ve adaletli olmakla gerçekleşir. Yapmış olduğunuz bütün hizmetleri eşit şekilde sunabilmekle olur" diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.08.2016 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.