banner388

Özrü Kabahatinden Beter!

Ordu'da 2.5 yaşındaki çocuğu darp eden adamdan ilginç savunma!

Özrü Kabahatinden Beter!

Ordu'da 2.5 yaşındaki çocuğu darp eden adamdan ilginç savunma!

21 Ekim 2016 Cuma 15:34
Özrü Kabahatinden Beter!

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde dün yaşanan 2,5 yaşındaki çocuğu döverken güvenlik kameralarına yansıyan ve gündeme oturan olayda sevgilisi olduğu iddia edilen kadının önceki eşinden olan 2.5 yaşındaki oğlu Ç.B.A.’yı restoranda darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan şüpheli Ş.U. bakın ifadesinde neler söylemiş:

“B.A. ile internetten tanışıp, 2 ay kadar görüştükten sonra karakter yapısını anlayıp ayrılmak istedim. Fakat benden para istedi, vermezsem de aileme ve tanıdıklarıma ilişkimizi anlatmakla tehdit etti. Çocuğu annesiyle olan bu kavgalarımızdan dolayı dövdüğüm doğrudur. Fakat o günkü olay haricinde çocuğa kesinlikle şiddet uygulamadım ve bu konudaki hiçbir iddiayı da kabul etmiyorum. Çocukla aram iyiydi, onu gezdirdim. Kaldı ki benim de 2 çocuğum var, yaşanmaması gereken bir olaydı, pişmanım” 

Ş.U.’nın avukatı ise şu savunmada bulundu: 

“Müvekkilim ayrılmak isteyince bayan gerek mesaj göndermek gerek telefon açmak gerekse kendisini mafya olarak tanıtan kişileri aratmak suretiyle ondan para istemiştir ve bu yüzden de müvekkilim ilişkisini bir süre daha devam ettirmek zorunda kalmıştır. Yaşanan bu gergin ortam içerisinde istemeden de olsa çocuğunu darp etmiştir.  Müvekkilim, kendisini mafya olarak tanıtan kişilerin telefonundan sürekli çocuğun annesi tarafından arattırılarak para istiyor ve çocuğun dövülmesini bile şantaj olarak kullanıyor, bu nedenle de şikayetçiyiz.”
 

Son Güncelleme: 21.10.2016 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.