banner388

SAMGAZ'dan Önemli Uyarı!

SAMGAZ İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras, yaklaşan kış mevsimi öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.

SAMGAZ'dan Önemli Uyarı!

SAMGAZ İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras, yaklaşan kış mevsimi öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.

21 Ekim 2016 Cuma 16:27
SAMGAZ'dan Önemli Uyarı!

Yaklaşan kış mevsimi öncesi kurum olarak gerekli tüm tedbirleri aldıklarını vurgulayan SAMGAZ İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras, sağlıkları açısından abonelerinde gerekli bakım ve kontrolleri yapmaları gerektiğini ifade etti. Aras, meydana gelen zehirlenmelerin veya can kayıplarının, zamanla deformasyona uğrayan baca araç gereçlerinin kontrol edilmemesi, baca sensörünün olmaması, iptal edilmesi yada görevini yerine getiremeyecek durumda olması ve atık gazın yaşam alanına sızması durumlarında yaşandığını belirterek, zehirlenmeye neden olan gazın doğal gazın yanmaması sonucu ortaya çıkan karbonmonoksit gazı olduğunu ifade ederek kombi ve bacaların bakım işlemlerinin uzman ve yetkili servislere yaptırılmasının hayati önem arz ettiğini bildirdi. 
Kış aylarında meydana gelebilecek gaz kaçaklarına değinen Aras, "Abonelerimizin, bu durumu fark ettiklerinde; 7 gün 24 saat ücretsiz hizmet vermekte olan 187 Doğal Gaz Acil İhbar Hattımızı aramaları olası bir facia yaşanmadan önleme açısından çok önemli bir husustur" dedi. Ayrıca Aras, gaz kaçaklarına anında müdahale edilebilmesi açısından hayati önem arz eden 187 Doğal Gaz Acil İhbar Hattının gereksiz olarak meşgul edilmemesi gerektiğini belirtti.

 

Son Güncelleme: 21.10.2016 16:49
Anahtar Kelimeler:
IhbarSamgazDoğal Gaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.