banner388

Önce Keserle Kesti Daha Sonra Da..

Edirne’de adeta dehşet yaşandı.  Madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir  kişi, ağabeyi ile yeğenlerini ilk önce keser ile öldürdü daha sonra ise parçalayarak yaktı.

Önce Keserle Kesti Daha Sonra Da..

Edirne’de adeta dehşet yaşandı.  Madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir  kişi, ağabeyi ile yeğenlerini ilk önce keser ile öldürdü daha sonra ise parçalayarak yaktı.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 12:17
Önce Keserle Kesti Daha Sonra Da..

Yaşanan olay, Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde olan Emirli Aralık Sokak’ta gerçekleşti. Öne sürülenlere göre, madde bağımlısı olan Feyyaz D., ağabeyi Bülent D. ile beraber uyuşturucu kullanmak için Karaağaç Mahallesi’ndeki eve geldiler. Kardeşler beraber uyuşturucu kullandıktan sonra henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple kavga ettiler. Kavganın sonrasında Feyyaz D. ilk önce ağabeyi Bülent D.’yi daha sonra ise yeğenleri Ertuğrul, İsmail birde Büşra D.’yi keser ile öldürdü.

FEYYAZ D. CESETLERİ PARÇALADI DAHA SONRA DA YAKTI !

Karaağaç Mahallesi’nde gerçekleşen bu vahşeti mahalle sakinleri fark ettiler. Evden gelen dumanları yangın sanan komşular, bahçeye geldiklerinde yaşanan vahşetle karşılaştılar. Feyyaz D.'nin, cesetleri ilk önce keser ile parçalara ayırarak, dışarı çıkarmış olduğu koltukların üzerinde yakmaya çalıştığı görüldü. İhbar verilmesi üzerine olay bölgesine gelen itfaiye ekipleri, bahçedeki yangına müdahalede bulundular. Cesetlerin görülmesinden sonra o bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Feyyaz D., aynı sokak da üstü başı kanlı bir şekilde yakalanıp, Edirne’nin İl Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alındı.

BİR SÜRÜ SUÇU VAR !

Olaydan sonra gözaltına alınmış olan Feyyaz D. adlı kişinin, oto kundaklaması, hırsızlık, gasp birde uyuşturucu satışı gibi birçok suçtan sabıkası bulunduğu ve özellikle son zamanlarda psikolojik problemler yaşadığı ortaya çıktı. Zanlı olarak gözaltına alınmış olan Feyyaz D., Edirne’nin İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra ilk önce sağlık kontrolü yapılması için Edirne’nin Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne ardından da Edirne’nin Adliyesi’ne sevk edildi. Olay ile ilgili başlatılmış olan soruşturma devam ediyor.

SONLARI MEZAR OLDU !
Yaşanan aile faciasında yaşamını yitiren Ertuğrul (9), İsmail (3) birde Büşra (12)’nın daha iyi bir hayat sürmeleri için özel derneklerin de girişimleri ile evleri yeniden inşa edildi. Yaklaşık olarak 6 ay boyunca yeni evlerinde kalan çocukların annelerinin eşini terk ederek baba ocağına geri döndüğü öğrenildi. Babalarının da madde kullandığı bilgisini alan derneklerin, çocukların zarar görmemeleri için Çocuk Esirgeme Yurtları’na gönderilme işlemlerini yaptıkları öğrenildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.