banner388

Metrobüste Dehşet!

Zincirlikuyu’da metrobüs şoförü kendisine “klimayı açar mısın?” diye soran yolcuyu bıçakladı.

Metrobüste Dehşet!

Zincirlikuyu’da metrobüs şoförü kendisine “klimayı açar mısın?” diye soran yolcuyu bıçakladı.

06 Eylül 2016 Salı 13:45
Metrobüste Dehşet!

Zincirlikuyu Metrobüs durağında saat 11.00 meydana geldiği iddia edilen olayda Söğütlüçeşme - Avcılar seferini yapan metrobüs şoförü, Zincirlikuyu durağına geldiğinde yolcu indirmek için durdu. Bu sırada metrobüsdeki yolculuk yapan Cem Ç adlı vatandaş şoföre “klimayı açar mısın?” diye sordu. Bu soru sonrası şoför ile yolcu arasında tartışma başladı. Tartışma büyüyünce metrobüs şoförü yanında bulunan bıçakla Cem Ç’yi kolundan bıçakladı. Yolcunun bıçaklandığını gören yolcular ise şoföre tepki göstermeye başladı, bunun üzerine metrobüs şoförü tepki gösteren yolcuları iterek metrobüs ile olay yerinden kaçtı.

Metrobüsten inen yolcular, yaralıya yardım edip sağlık ekiplerine ihbarda bulundu, yaralı yolcu hastaneye kaldırıldı.  Yaşanan olay sonrası polis inceleme başlattı. 

Son Güncelleme: 06.09.2016 13:51
Anahtar Kelimeler:
MetrobüsZincirlikuyu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.