banner388

İstanbul'da Bomba Paniği Yaşandı

Galata Kulesi çevresinde şüpheli çanta paniği yaşandı.

İstanbul'da Bomba Paniği Yaşandı

Galata Kulesi çevresinde şüpheli çanta paniği yaşandı.

05 Haziran 2016 Pazar 17:49
İstanbul'da Bomba Paniği Yaşandı

Beyoğlu Galata Kulesi çevresinde Galip Dede Caddesi üzerindeki bir maketin önünde saat 15.00 sıralarında sahipsiz bir çanta çalışanlar tarafından fark edildi ve durum biran önce polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis, çantadan şüphelenince caddeyi güvenlik şeridi çekerek bir süre araç ve yaya trafiğine kapattı. Cadde üzerindeki dükkanları da güvenlik sebebiyle kapatan polis vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Polis, çevrede güvenliği sağladıktan sonra bomba imha uzmanlarına haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri özel kıyafetlerini giymelerinin ardından şüpheli çantayı fünyeyle patlattı.
Bomba imha ekibinin kontrolünde büyük bir gürültüyle patlatılan çantanın içi boş çıktı. Paramparça olan çanta polis tarafından olay yerine götürüldü.
 

Anahtar Kelimeler:
TrafikCaddeBeyoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.