banner388

Dereye Uçtu !

Araç sürücüsünün direksiyonun hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç dereye uçtu feci kazada 1 kişi ölürken, 3 kişi ise yaralandı.

Dereye Uçtu !

Araç sürücüsünün direksiyonun hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç dereye uçtu feci kazada 1 kişi ölürken, 3 kişi ise yaralandı.

08 Temmuz 2016 Cuma 10:29
Dereye Uçtu !

Yaşanan kaza, Malatya-Diyarbakır karayolu 27. kilometrede Gözeli bölgesinde gerçekleşti. Diyarbakır'dan Malatya yönüne gitmekte olan Mehmet Akın (42) kontrolündeki 21 TT 0968 plakalı hafif ticari otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi ile dereye uçtu. Olayın yaşandığı yerde araç sürücüsü Mehmet Akın yaşamını yitirirken, araçta olan 3 kişi ise araçtan savrularak yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın sesini duyup yardıma koşan Adem Demir, “Kazanın sesini  duyarduymaz olay bölgesine geldim. Gittiğimde 3 kişi yola savrulmuş bir haldeydi . Ölen kişide arabanın altındaydı ” dedi.  Jandarma meydana gelen kaza ile ilgili soruşturmayı başlattı.

Son Güncelleme: 08.07.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.