banner388

6 Yaşında Kalp Krizinden Öldü!

Zonguldak’ta meydana gelen acı olayda, parkta kalp krizi geçiren 6 yaşındaki çocuk hastane yolunda hayatını kaybetti.

6 Yaşında Kalp Krizinden Öldü!

Zonguldak’ta meydana gelen acı olayda, parkta kalp krizi geçiren 6 yaşındaki çocuk hastane yolunda hayatını kaybetti.

01 Nisan 2017 Cumartesi 19:48
6 Yaşında Kalp Krizinden Öldü!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesinde meydana gelen olayda, parka giden 6 yaşındaki Ömer Yıldırım isimli çocuk, parkta oyun oynarken aniden rahatsızlandı. Arkadaşlarının ailesine haber verdiği olay sonrası özel araçla hastaneye götürülen çocuk, yolda hayatını kaybetti.  Olay sırasında anne Sibel Yıldırım’ın vefat eden babası Ramis Avşar’ın cenazesinde bulunuyordu. Acı haber sonrası Ömer Yıldırım dedesinin ardından bir gün sonra aynı mezarlıkta düzenlenen cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Vefat eden 6 yaşındaki Ömer’in dayısı İsmail Avşar yeğeninin bir rahatsızlığı bulunmadığını belirterek, “Dün babamın cenazesi vardı, onu defnediyorduk. Saat 17.00 civarında yeğenim parkta oynarken düşüp bayılmış. Çocuğu hastaneye götürmüşler, kalp krizi geçirmiş. Hastanede vefat etti, bu gün toprağa verdik. Bir rahatsızlığı yoktu. Bir anda düşüp kalp krizi geçirmiş, genç yaşta” dedi.

Ölümü şüpheli bulunan 6 yaşındaki çocuğa Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldığı ve savcılığın soruşturma başlattığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.