banner388
banner390
banner410
banner408

Özköylü'den İkinci Yarı Değerlendirmesi

Pazartesi günü Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basına konuşan Osman Özköylü, ikinci yarıdaki değişimi değerlendirdi.

banner269

Özköylü'den İkinci Yarı Değerlendirmesi

Pazartesi günü Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Samsunspor hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basına konuşan Osman Özköylü, ikinci yarıdaki değişimi değerlendirdi.

01 Nisan 2017 Cumartesi 20:42

Samsun Haber - Nuri Asan Tesislerinde Pazartesi günü oynanacak Balıkesirspor maçına hazırlanan Samsunspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Balıkesirspor maçını kazanmak için sahada olacaklarını ifade eden Osman Özköylü, "Bu hafta alt sıralarda bulunan Şanlıurfa ile Bandırmaspor kaybetti. Mersin İdmanyurdu kazandı. Yarış tüm hızıyla devam ediyor. Biz oynanan bu maçlardan sonra pazartesi günü kendi sahamızda mutlaka kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Zor bir maç olacak. Balıkesirspor bu ligin en çok gol atan takımı. Çok etkili hücum silahları var. Ama gol yiyebilen de bir takımlar. Biz bütün tedbirlerimizi alacağız ve kendi oyunumuzu oynayacağız. Son haftalarda yaptığımız iyi mücadele ve futbolu ortaya koymaya çalışacağız. Şu anda durumumuz gayet iyi. Yaşanan olay haricinde herhangi bir sıkıntımız yok. Onlar da zaten çözülecek sıkıntılar. İleri ki günlerde mutlaka o konuda gelişmeler olacaktır. Onun dışında takımın keyfi gayet güzel. İnşallah keyfimizi, arzumuzu, isteğimizi Balıkesirspor maçında gösterip, o maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

“İlk yarıdaki takım ile bu takım arasında dağlar kadar fark var”

İlk yarıdaki takım ile 2. yarıda kurulan takım arasında çok fark olduğunun altını çizen Özköylü, şunları söyledi:
"Hiçbir maç kolay olmuyor. Bundan önceki oynadığımız maçlar da kolay değildi. Artık biz kendi adımıza sahada nasıl oynamamız gerektiğini iyi beceriyoruz. Oyuncu arkadaşlar sistemimize daha iyi alıştılar. Her geçen hafta oyun sistemini daha da iyi kavrıyorlar. Oynamaktan zevk alıyorlar. Bu da doğal olarak sonuçları getiriyor. İlk yarıdaki takım ile bu takım arasında dağlar kadar fark var. Bu takım ile o takım mukayese götürmez. İlk yarıda hücum hattında çok eksiklerimiz vardı. Savunmada Canberk ve Ercan'dan hiç faydalanamadık. Şimdi alternatiflerin fazla olması, oyuncuların form durumlarının artması ve hücumsal anlamda sistemin doğru işlemesi bizi daha fazla rakip kaleye götürüyor, gol atıyoruz. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Biz hem iyi futbol oynamaya çalışıyoruz hem doğru futbol oynamaya çalışıyoruz hem de kazanmaya çalışıyoruz. Bizim gibi kritik dönemde olan, sadece sonuca ihtiyacı olan takımlar bizim oynadığımız oyunu oynamıyor. Biz futbolun güzelliklerini yaparak kazanmaya çalışıyoruz."

Son Güncelleme: 01.04.2017 20:56
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.