banner388

Samsun'da ByLock Gelişmesi

Samsun'da yürütülen operasyonlarda ByLock kullandıkları ileri sürülen 8 öğrenci adliyeye çıkarıldı.

Samsun'da ByLock Gelişmesi

Samsun'da yürütülen operasyonlarda ByLock kullandıkları ileri sürülen 8 öğrenci adliyeye çıkarıldı.

19 Ocak 2017 Perşembe 13:07
Samsun'da ByLock Gelişmesi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında öğrenci imamı ile 1 Kırgız uyruklu öğrencinin de bulunduğu ByLock kullandıkları ileri sürülen 3'ü bayan 8 öğrenci adliyeye çıkarıldı. 

Samsun Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 8 gün önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrenci yapılanmasına yönelik düzenlediği operasyon kapsamında çeşitli fakültelerde öğrenim gören 3'ü bayan toplam 8 öğrenciyi gözaltına almıştı. 



KOM Şube Müdürlüğünde sorguları tamamlanan, aralarında OMÜ'nün öğrenci yapılanması imamı olduğu ileri sürülen Tıp Fakültesi öğrencisi K.B. ile Kırgızistanlı Biyoloji Bölümü öğrencisi N.E. adlı bayan, Ö.K., E.B., C.B., M.E., A.N.Ş. ve A.V.I. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Gözaltına alınan öğrencilerin tamamında ByLock çıktığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBylock
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-19 13:45:40

Babamın oğlu olsa acımam asın gitsin şeref yoksunlarını