banner388

Game of Thrones’tan Yeni Tüyo

Game of Thrones dizinin yeni sezonu hakkında yeni dedikodular ortalıkta dönmeye başladı.

Game of Thrones’tan Yeni Tüyo

Game of Thrones dizinin yeni sezonu hakkında yeni dedikodular ortalıkta dönmeye başladı.

08 Nisan 2017 Cumartesi 13:38
Game of Thrones’tan Yeni Tüyo

Dünya genelinde beklenen ve oldukça ilgi çeken Game of Thrones adlı dizi yapımı temmuz ayında yeniden sevenleri ile buluşacak. Bu buluşma gerçekleşmeden önce ise filmde yer alan oyunculardan birtakım tüyolar gelmeye de devam ediyor. Son olarak 55 yaşındaki İskoç oyuncu Iain Glen tarafından Game of Thrones dizisine dayalı açıklamalar da gelerek; dizi severler tarafından merak uyandıran bir gelişmeye tanıklık edildi.

Game of Thrones yeni Sezonda Neler Yaşanabilir?

Jorah Mormont karakteri ile Taht oyunları adlı dizide boy gösteren Iain Glen; açıklamaları ile gündemde yer almayı başardı. Dizinin senaryosuna dayalı açıklamalarda bulunan İskoç oyuncu; bu sezon dizide daha fazla ölüm olabileceğini belirterek; ana karakterlerin de bu tür ölümlerle diziden çıkabileceğini belirtti. Kendisinin rolü hakkında da yorumları medya ile paylaşan Glen; bu dizide fazla süre kaldığını ve önemli bir karakter olarak Jorah Mormont’u gördüğünü de belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Game Of Thrones
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.