banner388

Yıldırım: Beni hüngür hüngür ağlattınız

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Maç sonrası sinirimden Mustafa için hüngür hüngür ağladım. Beni kimsenin ağlatmaya hakkı yoktu o gece" dedi. Kırmızı beyazlı taraftarların düşüncelerine ve duygularına ses olan Başkan Yıldırım, hasta yatağından 11 maddelik bomba gibi mesaj yayımladı.

Yıldırım: Beni hüngür hüngür ağlattınız

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Maç sonrası sinirimden Mustafa için hüngür hüngür ağladım. Beni kimsenin ağlatmaya hakkı yoktu o gece" dedi. Kırmızı beyazlı taraftarların düşüncelerine ve duygularına ses olan Başkan Yıldırım, hasta yatağından 11 maddelik bomba gibi mesaj yayımladı.

14 Aralık 2020 Pazartesi 10:25
Yıldırım: Beni hüngür hüngür ağlattınız

Samsunspor Haber - TFF 1. Lig’in 14. haftasında Yılport Samsunspor, Bursaspor’a sahasında 3-0 mağlup oldu. Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ise sosyal medya hesabından futbolcular için sert eleştirilerde bulunarak, "Yüreksiz ve 5 paralık futbol oynayarak tüm Samsun’u Türkiye’ye rezil ettiniz. Maç sonrası sinirimden Mustafa için hüngür hüngür ağladım. Beni kimsenin ağlatmaya hakkı yoktu o gece" dedi. Kırmızı beyazlı taraftarların düşüncelerine ve duygularına ses olan Başkan Yıldırım, hasta yatağından 11 maddelik bomba gibi mesaj yayımladı. İşte Başkan Yıldırım'ın madde madde sıraladığı o çok konuşulacak uyarıları ve geleceğe dair düşünceleri; 

1. Cumartesi akşamı İstanbul'da hastahanede hasta yatağında Bursaspor maçımızı seyrettim ve kahroldum!!! Oynanan maçta sergilenen futbolun ve alınan skorun hiçbir izahı olamaz.

2. Bu acılı günlerimizde yaralarımıza bir nebze merhem olacak diye beklerken maalesef ortaya bu çıkan ruhsuz ve saygısız tablo acılarımızı daha da arttırmıştır.

3. Bari sahaya Mustafa Erkanat tişörtleri ile çıkmasaydınıız da yüreklerimizi sızlatmasaydınız. Yüreksiz ve 5 paralık futbol oynayarak tüm Samsun'u Türkiye'ye rezil ettiniz. Maç sonrası sinirimden Mustafa için hüngür hüngür ağladım. Beni kimsenin ağlatmaya hakkı yoktu o gece!

4. Futbolda mağlubiyetler olur, bunlar doğaldır ve olacaktır. Ama mücadele etmeden, savaşmadan, ruh ve karakteri ortaya koymadan alınan mağlubiyetleri ne ben ne de camia kabul edilebilir.

5. Zaferler savaşılmadan kazanılmaz ama hala Samsunsporlu oyuncuncular bunu bugüne kadar öğrenmemişler! Bu güne kadar iyi niyetimizi hiç esirgemedik ama artık gelinen noktada duruma daha farklı bir el koyma durumu hasıl olmuştur.

6. Balıkesir maçının ardından haftaiçi Yüksel Başkan olarak düğmeye basacağım. Günah benden gitti. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var.

7. Bu nedenle tüm takıma başta ciddi miktarda bir para cezası kesilmesi olmak üzere ve kadro dışı bırakmalar dahil tüm tedbirler masaya yatırılacak ve de Süper Lig'e çıkmak için gerekli ne önlemler varsa hepsi alınacaktır.

8. Bu takımı Süper lige çıkarmak ve Şampiyonluk kupasını rahmetli kardeşim Mustafa Kemal Erkanat'ın kabrine götürmek benim namus borcumdur. Duygusallık malesef öldürüldü.

9. Bu minvalde hocamızla ve genel menajerimizle gerekli istişareler  ve devre arası gerekli nokta takviyeler konusunda yeni kadrolaşma çalışmaları acilen başlayacaktır. Kimsenin göz yaşına bakılmayacak.

10. Yüksel Başkan hep verdiği sözleri sonuna kadar tutan bir iş insanı olarak bilinir. Burdan sıfır tolarens vereceğim. Büyük Samsunspor Camiasına verilmiş sözler asla unutulmaz! Bende laf ağızdan çıkar!!!

11. Bana ve Hocama güvenin ve gerekli desteği verin. Zaman birlikte tek vücut olmak ve kenetlenmek dönemidir. Bunun başka yolu yok! Başka Samsunspor ve Samsun yok! Güzel günler göreceğiz ve 25 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda Lig Şampiyonluğu için görüşmek dileğiyle. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 14.12.2020 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gerçekçi 2020-12-14 11:19:54

Sayın başkanım samsunspor bu gözünüzü sevim bırakın kendinizi harap etmeyi kimin için göz yaşı döküyorsun değer bilmeyen alt yapısı olmayan samsunun sokaklarında külüplerinde daha yetenekli oyuncular eminim....

Avatar
hdege_10 2020-12-14 11:47:59

öncelikle gecmis olsun sayin baskan, ben iki uc defa hem cok kaliteli hemde ucuz futbolcular buldum burada isvecte, aradim ama bana geri dönen olmadi, su an izledigim ve cok basarili buldugum iki tane turk forvet var, ikiside genc 21 ve 25 yaslarinda, kacirmayin bunlari . su anki forvetlerden cok daha iyi selamlar

Avatar
gürol 2020-12-14 11:50:06

aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. lafa doyduk icraat istiyoruz

Avatar
Adam 2020-12-14 13:07:32

Başkanım çok güzel açıklama yapmış, hele 6. Maddeye bayıldım. İnsanlar bin liraya geçinmeye çalışırken bunların bizi rezil etmeleri kabul edilemez bir durum. Geçmis olsun büyük başkan, sana ölmüş de ortada kalmıslar gibi hediye sunan halı saha futbolcularını yedikleri averaj golleriyle hediye ediyorum.

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-12-14 13:50:08

Değerli Başkanım söylenecek her şeyi tek tek soylemissiniz.
Bizlerde taraftar olarak çok çok üzüldük en çok ta size üzüldük.Bu kadar fedakarlığın karşılığı bu olmamaliydi.
İnanin Bursa Maçından sonra sinirden uyku uyuyamaz olduk.Bize bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur.
Saygılar Başkanım, size Acil Şifalar dilerim.

Avatar
Onur55 2020-12-14 15:04:33

Adamsın arkandayız parayı veren düdüğü çalar derler parayı veriyoruz düdük caldiramiyoruz bu nasıl iş.hem parayı hem düdüğü başkanla teknik direktör mu yüklenecek üstünüze duseninyapin açık ara lider olması gerekirken birileri iki geri modundalar topçular.

Avatar
Kemal T. 2020-12-14 15:46:21

Başkan sana güvenimiz parandan dolayı değil karakterinden dolayıdır işte bunun için sana sonuna kadar tam destek. Büyük adam olmak denir işte buna.

Avatar
Metin55 2020-12-14 18:46:43

Başkanım,Hoca Bursa Maçına kadar oynattığı Futbolla güven vermediki bundan sonrada güvenelim.Oynattığı sistem çağ dışı Takımı geriye dogru oynatıyor.Oyuncular üzerinde olumlu bir etkisi,yaratıcılık yok.Yabancı,Yerli Oyuncuları alanlar,aldıranlar sorgulanmalı.Aztopal Mustafa Transferlerde çok çuvalladı.Başkanım Sizden Maas alan her kesi sorgulayın.