banner388

Samsunspor, Kömürspor'a bileniyor

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Gümüşhane'yi farklı mağlup ederek tur atlayan kırmızı beyazlı ekip bugün antrenör Recep Sermet Boyar'ın gözetiminde çalıştı.

Samsunspor, Kömürspor'a bileniyor

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Gümüşhane'yi farklı mağlup ederek tur atlayan kırmızı beyazlı ekip bugün antrenör Recep Sermet Boyar'ın gözetiminde çalıştı.

31 Ekim 2019 Perşembe 15:35
Samsunspor, Kömürspor'a bileniyor

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta hafta sonu deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek Yılport Samsunspor'da hazırlıklar devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Gümüşhane'yi farklı mağlup ederek tur atlayan kırmızı beyazlı ekip bugün antrenör Recep Sermet Boyar'ın gözetiminde çalıştı. Sakatlıkları bulunan Bünyamin Cesur Karataş ile hasta olan İlyas Kubilay Yavuz'un katılmadığı antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların istekli ve hırslı çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma hareketleri, pas ve 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından son buldu. Enes İslam İlkin ise Fizyoterapist Erdoğan Akçiçek ve Oğuzhan Şimşek eşliğinde takımda ayrı çalıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2019-10-31 16:55:30

Haydi beyler kötü olan her şey geride kaldı deyip Zonguldakta ve diğer maçlarda adınıza,kılasınıza yakışanı yapıp her maçı alın sizede bu yakışır.Manisalı oyuncular her maçı kazanıyor onlar sizden iyi futbolcu değil ama disiplinli oynuyorlar oynamayanlar bile şans verilince en iyisini yapıyorlar sizde yapın

Avatar
Çelik Kaptan 2019-10-31 17:34:31

Sevgili futbolcular şu sıkıntılı günlerde alacağınız galibiyet herkes için moral olacaktır. Size inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum.

Avatar
Vedat 6u 2019-10-31 21:12:35

1puan alırsanız sevinin. Karaelmasta bekliyoruz.Zonguldak Oley

Avatar
Vedat 6u 2019-10-31 21:13:28

1puan alırsanız sevinin. Karaelmasta bekliyoruz.Zonguldak Oley

Avatar
Canik 55 2019-10-31 18:26:47

Benim Recep Hocadan ricam Onur Eriş'e şans verip takıma kazandırması. Oğuz bu takımın maestrosu yani orta sahanın beyni. Geçen sene banko oynayan Nuri Terliksiz bu sene neden yok? Bireysel olarak bakınca üst ligde kafaya oynayacak oyuncu kalitesine sahibiz ama takım olma yolunda hiçbir hoca başarılı olamadı. Dışarıdan gelen bir müdahale mi var? O da yönetimin halledeceği konu. Gümüşhane deplasmanında gösterdiği başarıyı Zonguldak deplasmanında da göstermek bu takımın taraftara olan borcudur, böyle biline!

Avatar
KARAKTERLİ İNSAN ZOR GÜNDE BELLİ OLUR. 2019-10-31 20:47:03

ÇIKIN ARMANIN HAKKINI VERİN. SİZE YAKIŞANI YAPIN. BAŞ TACI OLUN. ARANIZDA HAİN BARINDIRMAYIN.

Avatar
Mustafa tün emekli banka memuru 2019-11-01 11:43:28

Samsunspor zor olanı başarıp bu cehennem liginden şampiyon çıkacaktır futbolcu kardeşlerim birlik olsunlar takımı recep boyer çalıtısın o bir samsunlu ladikli kardeşim Allahım başarılar daim etsin

Avatar
Karaelmas67 2019-11-01 13:11:10

Zonguldağım al bu maçı göster gücünü. Bizim için saldır karaelmasım