banner388

Sağlam, revizyona gidiyor... Bandırma'ya farklı kadro 

Kırmızı beyazlı ekipte, sakatlığı geçen Caner Arıcı, Hamroun ve Mathias'ın Cuma akşamı oynanacak Bandırmaspor maçında ilk 11 de olması bekleniyor. 

Sağlam, revizyona gidiyor... Bandırma'ya farklı kadro 

Kırmızı beyazlı ekipte, sakatlığı geçen Caner Arıcı, Hamroun ve Mathias'ın Cuma akşamı oynanacak Bandırmaspor maçında ilk 11 de olması bekleniyor. 

03 Şubat 2021 Çarşamba 12:22
Sağlam, revizyona gidiyor...  Bandırma'ya farklı kadro 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Cuma akşamı oynanacak Bandırmaspor karşılışmasında kadroda revizyona gitmeye hazırlanıyor. Sarı kart cezalı durumunda ki Nadir Çiftçi ile performansları beğenilmeyen Erhan Kartal ve Burak Çalık'ın bu hafta onbirde olmayacağı bu isimlerin yerlerine sakatlığı tamamen geçen Caner Arıcı yeni transferlerden Mathias ve Hamroun'un Bandırma maçında ilk onbirde olması tahmin ediliyor. Antrenmanlarda özellikle Mathias ve Hamroun'un istekli görüntüleri teknik ekibi gelecek adına mutlu etti. 

FARKLI  ARAYIŞLAR 

Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı beyazlı ekip, Cuma akşamı sahasında konuk edeceği Bandırma maçına kezin galibiyet gözüyle bakıyor. Ümraniyespor maçının ardından hazırlıklarına ara vermeden başlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın düşünceli hali ise dikkatlerden kaçmadı. 
Sağlam, "Altay maçındaki gibi güzel bir mücadele ortaya koyup, Bandırmaspor maçının geleceğe ışık tutması açısından önemli olduğu kadar bize katkı sağlayacağını inanıyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf soylu 2021-02-03 15:11:22

hocam sonunda kadroyu değiştirdin hamroun kanatlarda çok hızlı sonunda farkına vardın coureur da iyi bitirici bu maç 4-1 yada 3-1 bitebilir 2 fark olur diye düşünüyorum

Avatar
Ölümüne SAMSUNSPOR 2021-02-03 22:23:33

Günaydın Ertuğrul!!hoca, birde saviçeviçin yerine ilyası 11de başlatsan. Çok inatçı bir yapın varmış hoca.

Avatar
Murat Saglam 2021-02-03 22:42:35

Nihayet doğru kadroyu kurma şansı yakaladık. Bu firsatidegerlendirebilirsek farklı kazanırız.

Avatar
Kavaklı 2021-02-03 23:25:40

Nadirin kart cezalısı olduğuna çok sevindim adamda bitiricilik sıfır. Erhan kartal da çok hata yapıyor. İnşAllah kızağa çekilir

Avatar
Çetin 55 2021-02-04 08:35:01

Doğru kadro bandırma düşünsün helal olsun sana hocam

Avatar
İlhan 2021-02-04 10:32:26

Aman hocam atak futbol oynat. Geri pas topu oyalama ve de çok süren hazırlık pasları ile vakit kaybettirme.

Avatar
Ahmet İstanbullu 2021-02-04 11:06:12

Kadro zengin top Ertuğrulda neyapıp edip Y.Samsun sporu SÜPER lige çıkaracak?!?!

Avatar
Bilal ersoy 2021-02-04 14:30:51

Giresunspor Avrupa futbolu oynuyor şu ana kadar istikrarlı futbol ortaya koyuyor örnek alınması bir takım.samsunsporun birinci bölgede kaleci oyuncular ayağa pasyapmaları beni hasta yaptı ben 50 seneden beri izleyiciye her karşılaşmada a.b.c. planlarım var teknik direktörün yokmu örnek futbolcu sağ ve sol açıkta onsekiz içine topatıyor birtane futbolcu var üç dört futbolcu olmasıgerekir rakibi onsekiz içinde boğması gerekir bir örnek daha boks müsabakasında