banner388

Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz muhtarların konuğu oldu

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam’da muhtarların konuğu oldu.

Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz muhtarların konuğu oldu

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam’da muhtarların konuğu oldu.

26 Ekim 2017 Perşembe 11:58
Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz muhtarların konuğu oldu

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Alaçam ilçesinde Batı Yakası Muhtarlar Derneği Başkanı Sait Karagöl ve muhtarların konuğu oldu. Büyük bir ilgiyle karşılaşan Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz’a muhtarlar adına teşekkür eden Dernek Başkanı Sait Karagöl, "Biz muhtarlar olarak mahallelerimizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında sizlerin kapısını her zaman çalıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sizler de her zaman muhtarlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyorsunuz. Muhtarlarımıza göstermiş olduğunuz bu yakın ilgi ve alakadan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Samsun'a ve ilçelerine yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı muhtarlar adına teşekkür ediyorum" dedi.

“BAŞARAMAYACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK”

Başkan Yılmaz ise muhtarların önemine değinerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak sahadaki çalışmalarımızda muhtarlarımızdan bölgenin sorunlarını öğrenme fırsatı buluyoruz. Özellikle kırsal mahallelerdeki muhtarlarımız o bölgede bizlerin eli ayağı gibiler. Biz bir yandan merkezi geliştirirken bir yandan da kırsala yoğun bir yatırım yapmaktayız. Bu yatırımlarımızdaki amacımız kırsaldaki geri kalmışlığı ortadan kaldırmak. Kırsaldaki yolların iyileştirilmesi, yeni yolların açılması ve ilçelerimizdeki altyapı çalışmalarını önemsiyoruz. Özellikle ilçelerimizde evladiyelik yollar inşa ediyoruz. Ne söz verdiysek arkasında durarak sözlerimizi yerine getirme noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetleri sizlerle birlikte yapıyoruz. Biliyoruz ki birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok" diye konuştu.

DUYGU DOLU ANLAR

Ateş üstünde kaynayan güğümün etrafına oturan Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz, bu görüntünün geçmişi hatırlatması nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CAN 2017-10-26 21:04:13

Bİ GECEDE SAHİLE KONUK OLSALAR,ATAKUM HALKININ YAŞANTILARINA
ORTAK OLSALAR ÇOK MUTLU OLURUZ.BİZİM NELERE KATLANDIĞIMIZI
GÖRÜRLER EN AZINDAN,ÇALGI CÜMBÜŞ SOKAKLARDA YAŞAM HUZUR
KALMADIDA