banner388

Samsunlu şehit başsavcının eşi duygulandırdı

Samsunlu şehit Başsavcı Murat Uzun eşi Cihan Uzun, arefe gününde eşinin kabrini ziyaret etti.

Samsunlu şehit başsavcının eşi duygulandırdı

Samsunlu şehit Başsavcı Murat Uzun eşi Cihan Uzun, arefe gününde eşinin kabrini ziyaret etti.

31 Ağustos 2017 Perşembe 17:26
Samsunlu şehit başsavcının eşi duygulandırdı

Samsun haber - Tunceli'de 2012 yılında görev yapan Samsunlu Ovacık ilçesi Başsavcısı Murat Uzun'u başından vurarak şehit eden PKK'lı teröristlerin yakalanmasının ardından şehidin eşi Cihan Uzun iki oğluyla birlikte eşinin kabirini ziyaret etti. Eşinin mezarına Türk Bayrağı örten Cihan Uzun Çiçek bıraktı.


Eşinin mezarı başında dua eden Uzun, "İlk kez bu kabirden mahcup olmadan döneceğim. Bugün içim çok rahat huzurlu, omuzlarımdaki yük bir nebze hafiflemiş olarak buraya geldim. Bana göz aydınlığı için gönderilen çiçeği özellikle getirmek istedim eşime. Benim de gözüm aydın hepimizin gözü aydın. Hainlerle ilgili konuşmak istemiyorum adalet yerini buldu. Bundan  sonra da hak ettiği cezayı en ağır şekilde alacaktır. Burada eşimin değerli meslektaşlarının göstermiş olduğu vefa, üstün çalışma başarı sonuçlandı. Onlar da eşime karşı olan vefa borcu olarak düşündükleri çalışmayı gerçekleştirdiler. 'Elimizden geleni yaptık, senin ve çocukların için gerekli, istediğin olması gereken neyse onu yaptık' dediler bana. Bu da beni ziyadesiyle mutlu etti. Bugün çok huzurlu ve mutlu bir şekilde buraya geldim. Eşimle konuşmaya bu 5 yılı konuşmaya dertleşmeye geldim. Bu gün arife günü bundan sonraki arifelerimiz bayramlarımız bu tat da geçer. İlk defa bayram tadında bayram yapacağım Allah'ın izniyle" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.