banner388

Samsun sporda küme düştü

Spor kenti Samsun'un liglerde mücadele eden Samsunspor, Anakent Basketbol Takımı, Atakum Belediyespor ve Yab-Pa Akademi Bayan Futbol Takımları bulundukları liglerde küme düştüler.

Samsun sporda küme düştü

Spor kenti Samsun'un liglerde mücadele eden Samsunspor, Anakent Basketbol Takımı, Atakum Belediyespor ve Yab-Pa Akademi Bayan Futbol Takımları bulundukları liglerde küme düştüler.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 14:09
Samsun sporda küme düştü

Samsunspor Haber - 2018 yılı Samsun sporu adına kara bir yıl olarak tarihe geçti. 3 futbol kulübü ile 1 basketbol kulübü mücadele ettikleri liglerde küme düştüler. Turkcell Birinci Ligi'nde Samsunspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de Atakum Belediyespor, TFF Kadınlar Birinci Ligi'nde YAB-PA Akademi Bayan Futbol Takımı ile Türkiye Basketbol Birinci Ligi'nde yer alan Anakent Basketbol Takımı bir alt lige düştüler.

 
BAŞARISIZ BİR YIL OLDU

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta yer alan Atakum Belediyespor, sezonun son maçında 1926 Bulancakspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Samsun takımları arasında kümede kalma yarışı veren Turuncu-Mavili ekip bu skorla Çarşambaspor'un kazanmasının ardından rakibinin 2 puan gerisinde kalarak ligi 7. sırada bitirmesine rağmen statü gereği küme düştü.

 
SAMSUN UTANMALI 

Türkiye Basketbol 1.Ligi'nde deplasmanda Karesispor'a 99-91 kaybeden Samsun Büyükşehir Belediyespor Anakent, bitime 2 hafta kala Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne veda etmesi kesinleşti. Yine Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligde mücadele eden Yab-Pa Akademi 17. haftada zirve mücadelesi veren Konak Belediyespor evinde karşılaştı. İlkadım Baruthane Suni çim sahada oynanan maçta Kırmızı-Beyazlı ekip rakibine 4-0 mağlup olarak son 1 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 02.05.2018 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cevdet 2018-05-02 14:16:55

Siyasetin sporu getireceği nokta budur. Sportif faaliyetler spor olarak kalmalı siyaset dine girdi bozdu, eğitime girdi bozdu, spora girdi bozdu hatta insanlar arasındaki ilişkiyi bile bozdu. Bu da Türkiye'de siyasetin her konuda nasıl yozlaştığını gösteriyor.

Avatar
smsn 2018-05-02 15:15:34

siyesetçiler yaptı hepsini hem karınlarını doyurdular hem kötülediler.. ilerlemesini istemediler..samsunun..çünki atatürk şehri samsun..bu vekilleri seçenler. akıllansın samsun kimliği taşıyanları secsinler...

Avatar
evet 2018-05-02 17:58:53

çocuğunuzun çoluğunuzun için kendi memleketinizin adamını secin.. lobi yapan para kazananları değil.. trabzon giresun rize bunları memleketinizde... seçmeyin..samsunlular

Avatar
erkan onukl 2018-05-02 21:35:15

samsun neden utanacak ?bürokraside siyasette iş dünyasında dümenin başındaki utanmazlar utansın.

Avatar
erhan... 2018-05-03 01:06:23

Takıma paralı geçmişi futbol başarılarılarıyla dolu bi yönetim seçin...

Avatar
Kenan 2018-05-03 01:40:49

Nasrettin Hoca'nın dediği gibi" hırsızın Hiç mi suçu yok". Yani futbolcunun Hiç mi suçu yok.Yönetici,siyasetçi teknik direktör vs hep bunlar mı suçlu.? Sezon boyu 3 hafta istikrarlı futbol oynayan kaç sporcu vardı 3 Adam bilemedin 5 adam sahada ise geri kalan futbolcular sahada döküldü sonra da yok paramı alamadım yok sakatım vs vs.bahaneler. bir Bolu takımı bizden çok mu zengin futbolcusuna çok mu para verdi Hayır adamlar ruhunu ortaya koyuyor ve oynamaya çalışıyor.Biraz insaflı olalım. Bu günden sonra yapılması gereken hata neredeyse oradan ders çıkarmak bir daha tekrarlamamak ve başarıya koşmaktır.

Avatar
Ladikli 2018-05-03 04:20:45

Atakum’dan bahsetmişsiniz ne alaka anlamadım. Ladikbelediyespor Çarşambaspor ligde kaldı Atakumun yerinede Havza çıktı bunlarıda yazın Samsun’da tek Atakum yok...