banner388

Samsun'da yeni semt pazarı heyecanı

Samsun'da bulunan semt pazarları modernleşiyor. Semt pazarlarını daha sağlıklı ve daha kullanışlı hale getirilmek için çalışmalar başlatıldı.

Samsun'da yeni semt pazarı heyecanı

Samsun'da bulunan semt pazarları modernleşiyor. Semt pazarlarını daha sağlıklı ve daha kullanışlı hale getirilmek için çalışmalar başlatıldı.

13 Ocak 2020 Pazartesi 17:09
Samsun'da yeni semt pazarı heyecanı

İlkadım Belediyesi, soğuk ve yağışlı kış aylarında hem pazarcıların hem de vatandaşların mağdur olmaması adına ilçedeki açık pazar alanlarının üstünü tek tek kapatıyor. Sokak alışverişi kültürünün vazgeçilmez merkezlerinden pazarları daha modern ve hijyenik hale getirmek için yoğun mesai harcayan fen işlerine bağlı ekipler Reşadiye Mahallesi'ndeki mevcut pazar alanını da kapalı hale getiriyor.

"HALKIMIZIN GÜVENİNİ KIRMADAN SORUNLARIMIZI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ"

Çevre ve gürültü kirliliği oluşturabilen semt pazarlarının üstünü kapatma çalışmasına, Reşadiye Mahallesi’ndeki pazar alanıyla başladıklarının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım’daki tüm sorunları biliyorum. Bu sorunları halkımızın verdiği kararlar neticesinde çözüme kavuşturacağız. Halkımızın bizlere olan güvenini her defasında görüyorum. Bu güven çalışmalarımıza güç katıyor. Aldığımız bu güç ile ilçemizdeki çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İlçemizde bulunan birçok bölgedeki pazar alanlarını üstünü kapatarak, daha modern hale getireceğiz. Halkımızın bize olan güvenini kırmadan ilçemizin her mahallesini belediye hizmetleriyle kuşatacağız. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şu anda Reşadiye Mahallesi’ndeki pazar alanında çalışmalarını tamamlayıp, mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Böylelikle yağmurlu ve sıcak havalarda hem esnafımız hem de vatandaşımız yeni görünümüne kavuşan Reşadiye Halk Pazarı’nda rahatça alışveriş yapabilecekler” dedi.
Pazar alanın düzenlemesinden büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Reşadiye Mahalle Muhtarı Satılmış Kurt ise hizmetlerinden dolayı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cmm 2020-01-14 08:02:41

pazarcı ıslanmasın müşteriyi salla mantığı ile yapılmış bir pazar yeri adam gibi kapalı pazar yeri yapın ya saçmalıuorsunuz gittikce

Avatar
vatandaş 2020-01-14 08:26:12

Şehirleşme kötü durumda. Pazar kurulacak yer bile yok, sokaklar kapatılıp pazar kuruluyor(modern pazarı, ilyasköy vs.). Bir yangın vs olsa yollar kapalı.

Avatar
Nadir Dursun. 2020-01-13 20:35:39

Samsun ilinin en büyük eksikliği semt pazarlarının olmayışı. Böyle bir hizmeti başlattığımız için teşekkür ederim. Başarılar diliyorum.

Avatar
ferruh koskosoğlu 2020-01-13 21:48:11

Sayın Başkan İstasyon Pazarının da bir yeniliğe ihtiyacı var.

Avatar
Feti 2020-01-13 23:38:49

Eskiďende yapildi sonra yikip Toki te ev yaptirdilar. Gene yandaş zengin etme operasyonu.orada pazar yeri alacaklar gene yandaş kodamanlar gariban gene sürünüyor...