banner388

Samsun'da polisten film gibi operasyon

Samsun'da bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan ve 84 gündür aranan şahıs yakalandı.

Samsun'da polisten film gibi operasyon

Samsun'da bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan ve 84 gündür aranan şahıs yakalandı.

23 Ocak 2018 Salı 16:50
Samsun'da polisten film gibi operasyon

Samsun'un Bafra ilçesinde 1 kişinin ağır yaralanmasına neden olan maskeli şahıs, tam 84 gün sonra düzenlenen operasyonla yakalandı.


1 Kasım 2017 tarihinde yaşanan olayda Cumhuriyet Mahallesi'nde bir eğlence mekanına dışarıdan silahla ateş edilmesi sonucunda pencere kenarında oturan Ramazan N. başından vurularak ağır yaralanmıştı. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, yaptıkları incelemede kaçan maskeli şahsın Mehmet Ş. olduğunu belirledi.


Mehmet Ş.'yi yakalamak için 84 gündür iz süren Asayiş Büro ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda İncesu mevkiinde Mehmet Ş.'nin içinde bulunduğu otomobili takibe aldı. Ekipler, şahsın içinde bulunduğu otomobili bir süre takip ettikten sonra Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı'nda aracın önünü kesti. Hakkında yakalama kararı bulunan şahıs gözaltına alınarak Bafra'ya getirildi.


Zanlı, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürodaki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi.


Mehmet Ş.'nin silahından çıkan kurlunla ağır yaralanan Ramazan N.'nin ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.