banner388

Samsun'da mantar yiyen 4 kişi zehirlendi

Samsun'da mantar tüketen 4 kişi zehirlenerek hastanelik oldu.

Samsun'da mantar yiyen 4 kişi zehirlendi

Samsun'da mantar tüketen 4 kişi zehirlenerek hastanelik oldu.

17 Haziran 2021 Perşembe 17:34
Samsun'da mantar yiyen 4 kişi zehirlendi

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Havza ilçesinin Ereli Mahallesi'nde araziden topladığı mantarları pişirerek yiyen Ş.A.(66) ile İmircik Mahallesi'nde yine araziden topladığı mantarları yiyen Z.D. (71) zehirlendi. Havza Devlet Hastanesine kaldırılan Ş.A. ve Z.D. tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi.
Asarcık içesinin Alişar Mahallesi'nde araziden topladığı mantarları pişirerek yiyen V.A.(68) hayati tehlike arz edecek şekilde zehirlendi. Asarcık Devlet Hastanesine kaldırılan V.A. ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Terme ilçesinin Kuşça Mahallesi'nde ise araziden topladığı mantarları pişirerek yiyen S.K. hayati tehlike arz edecek şekilde zehirlendi. Ünye Devlet Hastanesine kaldırılan S.K. tedavi altına alındı.

Meydana gelen 4 ayrı zehirlenme olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMantarZehirlenme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.