banner388

Samsun'da lisede bıçaklı saldırı

Samsun'da özel bir okulun sınıfında bıçaklı saldırıya uğrayan lise son sınıf öğrencisi yaralandı.

Samsun'da lisede bıçaklı saldırı

Samsun'da özel bir okulun sınıfında bıçaklı saldırıya uğrayan lise son sınıf öğrencisi yaralandı.

11 Aralık 2018 Salı 15:38
Samsun'da lisede bıçaklı saldırı

Samsun'un Canik ilçesi Hasköy Mahallesinde bulunan özel bir okulun sınıfında bıçaklı saldırıya uğrayan lise son sınıf öğrencisi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki T.Ş.S., okuldaki sınıfın içinde aynı sınıfta okuyan bir öğrencinin bıçaklı saldırısına uğradı. Sol bacağında yaklaşık 15 santim kesi meydana gelen T.Ş.S., kanlar içinde kaldı. Sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan yaralı öğrenci tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kürşat T. 2018-12-11 15:54:12

Bu millete çukur gibi dizileri izletmeye devam edin. İşte en basit sonuçları bunlar.

Avatar
Mete Karayel 2018-12-11 19:46:02

bıçağın lise öğrencisinde ne işi var! yazık

Avatar
mefa 2018-12-12 09:57:23

aynen katılıyorum lütfen bırakın artık şu mafya filmlerini kin nefret ölüm ne ararsan
var. zaten insanlar yediğinden içtiğinden zehirlenmiş. Üstüne birde ilaçlar peşine ekonomik sıkıntı. Herkes barut gibi SANİYEYE TAHAMÜLÜMÜZ KALMADI neydik ne olduk...

Avatar
Kemal Aytürk 2018-12-12 11:16:40

Televizyonlar maalesef bizde toplumu özellikle de gençleri zehirleyen bir zehir haline geldi. Halbuki televizyon düzgün kullanıldığından toplumun refahına, eğitimine, sosyal düzenine katkı da sağlayabilir. Ancak Türkiye özellikle ve bilebile bu tür sipariş diziler bilerek ve kasıtlı olarak çektiriliyor ve yayınlanıyor. Günlük hayatta karşılaşılan suçlara bir bakın adete dizilerden çıkmış gibi. Arkadaşını kafasından vuran öğrenci, eşini defalarca bıçaklayana kocalar, uyuşturucunun yaygınlaşması, konuşmalardaki replikler, gençlerin yürüyüş şekillerine kadar adam vurma, kesme doğrama, racon kesme sanki bir marifet, bir üstünlük, bir erdem, bir güç gibiymiş gösterilerek insanlarımızın hayatı yok edilmektedir.

Avatar
Nurşen kaynar 2018-12-17 12:12:55

Bıçaklanan öğrencinin annesiyim.
Öncelikle şunu belirteyim aynı sınıf öğrencisi değiller. Önce konferans Salonun da sözlü tartışma yapıyorlar daha sonrasın da bıçaklayan öğrenci oğlumu okulun mescidine çağırıp orada kavga ediyorlar tartışmaları bitikten sonra oğlum derse gidiyor diğer çocuk okuldan elini kolunu sallayarak çıkıp tekrar bıçakla geri dönüyor. Çocuğum dersteyken sınıfına girip derste bulunan hocadan oğlumdan özür dilemek adına izin isteyip oğlumun yanına oturuyor özür dileyip sarılıyor benim çocuğum da sarılırken bıçağı iki kere şaplıyor şahitlerinde verdiği ifadeler bu şekildedir.