banner388

Samsun'da kadın güvenlikçilere saldırı!

Samsun'da erkek bir memurun 3 kadın güvenlik görevlisini darp etmesi gündeme oturdu. Olayla ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Bir yıl önce yaşanan olayda gerekli kişilere idari ceza verilmiştir" dedi.

Samsun'da kadın güvenlikçilere saldırı!

Samsun'da erkek bir memurun 3 kadın güvenlik görevlisini darp etmesi gündeme oturdu. Olayla ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Bir yıl önce yaşanan olayda gerekli kişilere idari ceza verilmiştir" dedi.

05 Aralık 2019 Perşembe 16:44
Samsun'da kadın güvenlikçilere saldırı!

Samsun OMÜ Kurupelit Yerleşkesi'nde bulunan KYK Kız Yurdu'nda 24 Kasım 2018 tarihinde kadın güvenlik görevlilerinin bir memur tarafından darp edildiği görüntüler gün yüzüne çıktı. 

Olay, 24 Kasım 2018 tarihinde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Yerleşkesi içerisinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Yurdu'nda meydana geldi. İddiaya göre, kapının geç açılması yüzünden memur M.K. ile işçi kadrosundaki üç kadın görevli tartıştı. Tartışmada M.K., 3 kadın güvenlik görevlisini darp etti. Şiddet anı ise bir başka kadın görevli tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Yaşanan olayın görüntülerinin ortaya çıkması üzerine M.K.’nin görev yeri değiştirilerek, idari para cezası uygulandı. Kadın görevlilerin ise şikayetten vazgeçtiği öğrenildi.

CEZAİ İŞLEM UYGULANIP GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR

Olayla ilgili açıklama yapan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Samsun Kız Yurdu'nda 24 Kasım 2018 tarihinde güvenlik görevlileri ile ilgili yaşanan olay sonrasında kurumumuz hemen idari soruşturma açmıştır. Bir yıl önce yaşanan olayda gerekli kişilere idari ceza verilmiştir. Alınan ifade ve savunmalar şahısların şikayetlerinden vazgeçmeleriyle savcılığa intikal etmemiştir. İlgili güvenlik görevlisine hem cezai işlem uygulanmış hem de görev yeri değiştirilmiştir" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hsn akyz 2019-12-05 18:13:18

Adamlığına yazık memur olacaksın kadına karşı saygısızlık neyin gösterdesi.İşini bilen bir memur olsan gereğini yasal yollarla hallederdin.Demekki senin içindeki kin ve nefreti saklayan kişiliğinin göstergesi bu.Sormadan geçmeyeceğim karşındaki görevliler adam olsaydı aynı davranışı sergileyebilecekmiydin merak ediyorum.ACİZ ADAM...

Avatar
Kaan 2019-12-05 17:50:27

Ödül vermek gibi.. Yuhh

Avatar
Fodri61 2019-12-05 22:40:49

Bize en cook Samsun Trabzon...

Avatar
Meltem 2019-12-06 00:51:11

Karadeniz cildiriyor insanlar deliriyor

Avatar
Bafrali 2019-12-06 06:17:11

Kadına şiddet meslek dinlemiyor. Her şekilde darp eden ediyor yada ölümle sonuçlana biliyor.üzerinden 1 sene geçmesine herşey herşey gün yüzüne çıkıyor.peki sonuç ne olacak peki. Unutulup gidecek ##SUSMA##

Avatar
SuleymAan 2019-12-06 06:53:17

İnsan olan heryerde,hele kadının erkeklerle ilgili konum itibari ile gorevlerlendirmelere dikkat edilmesi gerekmektedir. Hicbir kadın veya erkek gorevlinin,bir toplulukta kendisine verilen görevi kotuye kullanarak karsısindakine hava atmaya,onu söz veya hareketle incitmeye hakkı yoktur.

Avatar
mehmet 2019-12-07 00:46:10

güvenlik müdürüsün diye kimse sana kapı açmaya mecbur değil bende güvenliğim yurt müdürüne bile kapı açmıyorum kendisi açıyor sen kendini ne zannediyorsun