banner388

Samsun'da FETÖ operasyonu: 1 gözaltı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da FETÖ operasyonu: 1 gözaltı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.

03 Şubat 2020 Pazartesi 16:50
Samsun'da FETÖ operasyonu: 1 gözaltı

Samsun'da kapatılan askeri okul öğrencisi olduğu öne sürülen şahıs FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kapatılan askeri okul öğrencisi olduğu iddia edilen bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan şüpheli, Samsun Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Fetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 2020-02-03 17:17:55

Artik size ve yalanci fetö firildaklariniza inanmiyoruz. Asil fetöcüleri söyleyemiyoruz herkez biliyor. Ortam az yumusasa herjez vağiracak asil fetöcüler kimde şimdi hukuk yok hukuk. Nerde o meckisi meydanlari ekranlari hocam bilge insan diye inletenler. Heosi hala ekrankarda şimdi Reis diyorlar. Allahim bu memleketi koru. Kim kimke belli değil. Olan alt enayi takimina oldu. Askeri öğrenci müebbet hulusi akar kral oldu yersen. Canim ülken sen varol gerisi düzelir inşAllah..

Avatar
Esnaf 2020-02-04 00:24:43

Bu fetoda üst düzey siyasetçi yokmu hep öğrenci.esnaf.simitçi.gazete dağıtan.öğretmen.neden siyasetçilere dokunulmadi.el öpmeye koşarak gidenler şimdi neredeler herkes görüyor.

Avatar
geçmişi unutmayan 2020-02-04 12:40:22

ne kadar fetocu varsa beter olsun. şehirlerimizin kanı yerde kalmasın. alçak satılmışlar. Biz bir papazın peşinden gittik bilmiyorduk pişmanız diyeceklerine hala daha konuşuyorlar. beter olsunlar.