banner388

Samsun'a gelen Bendevi Palandöken gözlerine inanamadı

Samsun'a gelen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken kentin dönüşümüne inanamadı.

Samsun'a gelen Bendevi Palandöken gözlerine inanamadı

Samsun'a gelen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken kentin dönüşümüne inanamadı.

18 Mayıs 2017 Perşembe 14:28
Samsun'a gelen Bendevi Palandöken gözlerine inanamadı

Samsun haber - SESOB hizmet binası açılış töreni için TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Samsun'a geldi. Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler'ince aralarında bulunduğu heyet ilk olarak Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Palandöken ve beraberindeki heyeti Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz ve Mustafa Kemal Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çakır ve Oğuzhan Serinkaya karşıladı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Uzun zaman sonra Samsun’a geliyorum. Samsun gerçekten çok gelişmiş, büyümüş ve güzelleşmiş. En son Samsun’a geldiğimde özellikle sahil tarafı mezbelelik içindeydi. Ama her şey çok güzel, mükemmel olmuş. Samsunlular gerçekten çok şanslı. Kentiniz de her şey var. Samsun’u daha güzel hale getirenlerin emeğine sağlık. Esnaf ve sanatkar aynı zamanda sanayicinin ve tüccarın ilk yetiştiği fidanlıktır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere herkesle, tüm kesimle çok güzel bir ahenk ve uyum içinde çalışıyoruz. Hepimizin ortak paydası daha güçlü bir Türkiye. Esnafı, sanatkarı, tüccarı, sanayicisi ekonominin çimentosudur. Bizler Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütleriyiz. Esnafa, sanatkara, sanayiciye verilen her değer bizleri çok mutlu etmektedir. İnşallah el birliği, gönül birliği ile esnafımızı, sanatkarımızı, tüccarımızı, sanayicimizi ve çok sevdiğimiz ülkemizi daha da iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.